Kurban Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Güncel

Kurban Bayramı'na Doğru

Kurban Bayramı\'na Doğru

Kırşehir Emniyet Müdürlüğünün Kurban Bayramı süresince ek tedbirler aldığı bildirildi.

10.09.2016 17:31

Kırşehir Emniyet Müdürlüğünün Kurban Bayramı süresince ek tedbirler aldığı bildirildi.

İl Emniyet Müdürülüğünden yapılan yazılı açıklamada, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde kentte bulunan ve karayolunu kullanan vatandaşların huzur ve güven içerisinde alışveriş yapmaları ve seyahat etmeleri amacıyla, gerekli tedbirlerin alındığı belirtildi.

Kent merkezinde ve hayvan pazarlarında alışveriş yapanların herhangi bir yankesicilik ve dolandırılma olaylarına karşı toplum destekli polislerin görev alacakları ifade edilen açıklamada şunlar kaydedildi:

"Bayram öncesi cumartesi ve pazar günlerinde kent merkezinde alışveriş yapacak vatandaşların oluşturacağı yoğun yaya ve araç trafiği için özellikle Terme Caddesi, Ankara Caddesi, Lise Caddesi, Atatürk Caddesi ile Uzun Çarşı, Yeraltı Çarşısı bölgelerinde 4 resmi 6 sivil olmak üzere 10 asayiş ekibi, 3 trafik ekibiyle tedbirlerin alınacak. Cumartesi gününden itibaren bayram tatili süresince Ankara- Kayseri kara yolunda ve şehir içi yollarda trafik kontrolleri yapılacak. Alkol, aşırı hız, emniyet kemeri, hatalı sollama ve şerit ihlali gibi trafik kazalarını önleyici denetimler yapılacak. Kara yolunda 4 trafik ekibi görev alacak. Kurban Bayramının ardından 16-17-18 Eylül tarihlerinde tatil dönüş olacağı için kara yolunun yoğun olması nedeniyle, yol güzergahlarında 6 trafik ekibinin sürekli görev alacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kurban Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement