Kurban Çadırları Tertemiz, Hijyenik - Son Dakika
Yerel

Kurban Çadırları Tertemiz, Hijyenik

Kurban Çadırları Tertemiz, Hijyenik

Keçiören Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor.

16.09.2015 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiören Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor.

Türkiye'nin en nitelikli kurban satış alanıyla vatandaşların kurban alışverişlerini rahatça yapmalarını isteyen Keçiören Belediyesi özellikle hijyen ve temizlik hususuna ayrı bir özen gösteriyor.

Ovacık ve Bağlum semtlerinde açtığı modern kurban satış alanlarında sosyal tesislerden güvenliğe kadar her türlü detay düşünülürken, özellikle koruyucu ve önleyici sağlık hizmetleri kapsamında dezenfekte çalışmasına da başlandı.

Ovacık semtinde 701, Bağlum semtinde ise 55 adet olmak üzere toplam 756 adet çadırın bulunduğu alanlar Keçiören Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'ne bağlı 2 ayrı ekip tarafından ilaçlanıyor. Haşere, kara sinek ve sivri sineklere karşı yapılan ilaçlama sayesinde vatandaşlar kurban alanını gönül rahatlığıyla gezebiliyor.

Kurban satış alanlarının tüm ihtiyaçlara cevap verdiğinin altını çizen Başkan Ak, "Keçiörenlilerin Kurban Bayramı'nı huzur içerisinde geçirmeleri için gereken tüm tedbirleri aldık. Vatandaşlarımız herhangi bir sıkıntı yaşadıklarında kurban satış yerlerindeki zabıta ekiplerimizden ve belediyemizden yardım alabilirler" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kurban Çadırları Tertemiz, Hijyenik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement