Kurbanlıklar Polatlı'da Ucuz - Son Dakika
Yerel

Kurbanlıklar Polatlı'da Ucuz

Kurban Bayramı yaklaşırken, kurbanlık pazarlarında hareketlilik başladı.

22.09.2015 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurban Bayramı yaklaşırken, kurbanlık pazarlarında hareketlilik başladı. Ankara'nın Polatlı İlçesinde de fiyatlar, kurbanlıkların ağırlığına göre değişiyor. Küçükbaşlar 400 TL ile bin 200, büyükbaşlar ise 2 bin 200 ile 10 bin lira arasında satılıyor. Ortalama küçükbaş fiyatı ise 600 lira. Besiciler, küçükbaş kurbanlık da iyi satış yaptıklarını belirtiyor.

'ANKARA'NIN EN UCUZ KURBAN PAZARI POLATLI'

Besicilere göre Türkiye'nin ve Ankara'nın en ucuz kurban pazarının Polatlı'da olduğunu söylüyorlar. Besici Vedat Sönmez yaptığı açıklama da "Şu anda kurbanlık satışları istediğimiz düzeyde iyi bir şekilde gidiyor. Buraya sadece Polatlı'nın insanı değil, Eskişehir'den ve Ankara'nın merkezi ile ilçelerinden gelen vatandaşlar oluyor. Bunun sebebinin de kurbanlıkların burada ucuz fiyata verilmesidir"ifadesini kullandı.

'KÜÇÜKBAŞ KURBANLIKLAR GÖZDE'

Polatlı kurban pazarında halkın en çok rağbet gösterdiği küçükbaş kurbanlıklar adeta yok satıyor. Ortalama fiyatı ile 500 ile 600 TL arasında değişen küçükbaş kurbanlıkların kilosuna göre de 300 ile 350 TL satıldığı görüldü. Vatandaşlardan Beytullah Sungurlu ise "Fiyatlar bu sene çok iyi ancak bu işten anlayan birisini yanınızdan getirmenizi tavsiye ederim" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kurbanlıklar Polatlı'da Ucuz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement