Kurtalan'da Silahlı Kavga 2 Ölü, 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kurtalan'da Silahlı Kavga 2 Ölü, 5 Yaralı

Kurtalan\'da Silahlı Kavga 2 Ölü, 5 Yaralı

Siirt'in dün akşam saatlerinde sokağa çıkma yasağı ilan edilen Kurtalan İlçesi'nde çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.

08.10.2014 07:27

Siirt'in dün akşam saatlerinde sokağa çıkma yasağı ilan edilen Kurtalan İlçesi'nde çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.

Olay, dün saat 17.30 sıralarında DBP tarafından yapılan basın açıklamasının ardından bir grup yürüdükleri Ak Partili Kurtalan Belediye binasına molotof ve çevresine molotoflu saldırıda bulundu. Molotofların isabet ettiği bir zabıta aracı ile cenaze taşıma aracı yandı. Bu sırada belediye bahçesinde bulunan Ak Partili Belediye Başkanı Nevzat Karatay'ın yakınları göstericileri korkutmak için havaya ateş açtı. Belediye önünden dağılan göstericiler, Belediye Başkanı Nevzat Karatay ve yakınlarının iş ve evlerine saldırdı. Başkan Karatay'ın yakınları silahlanarak işyerlerinin önüne giderek göstericilere rastgele ateş açtı. Açılan ateşte göstericilerden Yusuf Çelik ile Muhdi Erdoğan hayatını kaybederken, Cihan Ecer, Hikmet Baydan, Mehmet Çiçek, Necmettin Çelik ve Kurtalan eski Belediye Başkanı BDP'li Necat Yılmaz'ın oğlu Cüneyt Yılmaz yaralandı.

Yaralılar Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, Cüneyt Yılmaz'ın hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kurtalan'da Silahlı Kavga 2 Ölü, 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement