AK Partili Kurtulmuş'tan Çorum Belediyesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Partili Kurtulmuş'tan Çorum Belediyesine Ziyaret

AK Partili Kurtulmuş\'tan Çorum Belediyesine Ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Çorum Belediyesini ziyaret etti.

21.03.2014 20:28  Güncelleme: 20:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Çorum Belediyesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette Çorum Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Çorum'a 11 yılda 6 katrilyon lira merkezi hükümet tarafından yatırım yapıldığını söyledi.

Çorum'un 2006 yılında üniversiteye kavuştuğunu hatırlatan Kurtulmuş, "Yollar yapılmış. Hastaneler yapılmış. Okullar yapılmış. Kısacası aklınıza ne geliyorsa her türlü yatırım yapılmış. Muzaffer Külcü kardeşim şehircilik anlamında çok işler yapmış. 30 Mart akşamı yeniden seçilmiş bir belediye başkanı olarak milletin gücüyle Çorum'a hizmet etmeye devam edecek" dedi.

30 Mart öncesi Çorum'un kararını verdiğini dile getiren Kurtulmuş, "Çorum'da seçim bitmiş. Hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti milletvekili Cahit Bağcı, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ve AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse'nin de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Külcü, günün anısına Kurtulmuş'a vazo hediye etti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Partili Kurtulmuş'tan Çorum Belediyesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement