Kuşadası Gençlikspor'da Hedef 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Kuşadası Gençlikspor'da Hedef 3. Lig

Kuşadası Gençlikspor\'da Hedef 3. Lig

Bu yıl Aydın Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Kuşadası Gençlikspor Kulübü gerçekleştirdiği transferlerle iddialı bir takım kurarak 3. lig hedefini yükseltti.

20.07.2014 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl Aydın Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Kuşadası Gençlikspor Kulübü gerçekleştirdiği transferlerle iddialı bir takım kurarak 3. lig hedefini yükseltti.

Muşti Demiroğlu'nun başkanlığa seçilmesinin ardından Kuşadası Gençlikspor şu ana kadar, Çine Madran'dan sol bek Alim Emiroğlu, ön libero Mustafa Adam Hasan ve Halim Dönmez, forvet Yiğit Dağkaya, Acarlar Belediye Spordan sağ bek Serhat Yağlı, stoper Burak Kaya, Ankara Gölbaşı Spordan forvet arkası Mehmet Ali Babayiğit, forvet Hasan Tokgöz, İsabeyli Belediyeden stoper Murat Yorgancıoğlu, Aydın SHÇEK'ten sağ bek Ahmet Sağ, Atça'dan kanata Şahin Öğmen, Erdek Belediyeden sağ-sol kanata Orçun Akgün, kaleci olarak da Acıpayam Belediyeden Şükrüğ Fırtına ile Atça Belediyeden Mesut Akın'ı transfer etti.

Bu sezon şampiyon olmak istediklerini belirten Kuşadası Gençlikspor Başkanı Muşti Demiroğlu, "Hedefimiz kısa süre içinde profesyonel lige çıkmak. Kuşadasıspor'un hak ettiği yerlere gelmesini istiyoruz" dedi.

Teknik Direktörlüğe getirilen Erman Kırmızı ise, "hedefe gidecek iyi bir kadro oluşturduk. Yönetim ve taraftarımızın desteğiyle sezon boyunca mücadele edeceğiz. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun vereceği programa göre antrenmana başlama tarihimizi belirleyeceğiz. Kuşadası Gençlikspor'u eski günlerine döndürmek için çalışacağız" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuşadası Gençlikspor'da Hedef 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement