Kütahya 2. Osb'de Görev Değişikliği - Son Dakika
Yerel

Kütahya 2. Osb'de Görev Değişikliği

Kütahya 2. Osb\'de Görev Değişikliği

Kütahya 2. Organize Sanayi Bölgesi’nin Yeni Yönetim Kurulu Başkanı ve Müteşebbis Heyeti Başkan vekilinin yanı sıra denetim kurulu üyeleri belirlendi.

22.06.2015 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin Yeni Yönetim Kurulu Başkanı ve Müteşebbis Heyeti Başkan vekilinin yanı sıra denetim kurulu üyeleri belirlendi.

Kütahya Merkez 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı, Vali Şerif Yılmaz başkanlığında, Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıya Vali Şerif Yılmaz, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Galip Gültekin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muhittin Şahin, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmet Özotraç, 2. OSB Bölge Müdürü Erdal Özçelik, bazı daire müdürleri ve üyeler katıldı.

2. OSB Bölge Müdürü Erdal Özçelik'in arsa tahsisleri ve alt yapı çalışmaları hakkındaki sunumunun ardından başkan ve yönetim kurulu üyeleri belirlendi. Toplantıda Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmet Özotraç Müteşebbis Heyet Başkan Vekilliği'ne getirildi.

Yeni Yönetim Kurulu Başkanı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muhittin Şahin olurken, üyeler ise İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Fatih Gümüşay, Belediye Başkan Yardımcısı Galip Gültekin, Belediye Meclis üyesi Cafer Cihat Ceylan, iş adamı Osman Baş'dan oluştu.

Denetim Kurulu Üyeliklerine ise Kütahya Ticaret ve Sanayi odası Başkan vekili Ahmet Bağırgan, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Divan Katibi Mustafa Selman Hatipoğlu getirildi.

Seçimin ardından Denetim Kurulu ara raporu okundu ve satın alma prosedürü hakkında katılımcılar bilgilendirildi.

Toplantının sonunda Valimiz Sayın Şerif Yılmaz görev alanları tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya 2. Osb'de Görev Değişikliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement