Kütahya'da Bonzaiye Caydırıcı Ceza - Son Dakika
Güncel

Kütahya'da Bonzaiye Caydırıcı Ceza

Kütahya'da, bonzai isimli uyuşturucu maddenin ticareti yaptığı iddiasıyla yargılanan sanığa 7 yıl hapis cezası ile 4 bin TL adli para cezası verildi.

23.07.2014 22:12

Kütahya'da, bonzai isimli uyuşturucu maddenin ticareti yaptığı iddiasıyla yargılanan sanığa 7 yıl hapis cezası ile 4 bin TL adli para cezası verildi.

Edinilen bilgiye göre, 10 Nisan 2014 tarihinde Kütahya il merkezinde yapılan operasyonla 19 yaşındaki bir gence Bonzai isimli yasaklı uyuşturucu madde satılması eylemi nedeniyle yakalanması ile hakkında uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddiası ile ilgili soruşturma yapılıp, Kütahya 1. Ağır Ceza Mahkemesine açılan davada mahkeme sanık S.Ö. hakkında 7 yıl hapis ve 4 bin TL adli para cezası verdi.

Mahkeme ayrıca benzer suçlarda daha önceki uygulamalarda sanığın tahliyesine karar verirken sanık hakkında tutukluluk kararının devamına karar verdi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kütahya'da Bonzaiye Caydırıcı Ceza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ayşe: 7 yıl mı çok az. 7 yıl sonra 4 bin lirayı ödemek içinde bonzai satar bunlar. . . içenede ceza verilsin. . . bıktım şu bonzai illetinden. herkes gören duyan bilen kim varsa bu işi yapan allah rızası için ihbar edilsin. . . yetiştiren satan içen müebbet alsın. yeter artık. . . çocuklarımız var. . her ile AMATEM kurulsun diye her gördüğüm bonzai haberine yazıyorum. . . tekrar söylüyorum 7 yıl az. . . 1 0 Yanıtla

Advertisement