Kütahya'da "Zihnen ve Bedenen Sağlıklı Nesiller İçin Kitap Okuma Yarışması" - Son Dakika
Güncel

Kütahya'da "Zihnen ve Bedenen Sağlıklı Nesiller İçin Kitap Okuma Yarışması"

Kütahya Belediyesi ve Eğitim-Bir Sen Kütahya Şubesi işbirliğiyle"Zihnen ve Bedenen Sağlıklı Nesiller İçin Kitap Okuma Yarışması" düzenleme protokolü imzalandı.

24.01.2016 16:24

Kütahya Belediyesi ve Eğitim-Bir Sen Kütahya Şubesi işbirliğiyle"Zihnen ve Bedenen Sağlıklı Nesiller İçin Kitap Okuma Yarışması" düzenleme protokolü imzalandı.

Başkanlık makamındaki imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, yarışmanın ilkinin geçen yıl yapıldığını hatırlattı.

2015 yılında, ortaokul 5 ve 6. Sınıflar ve 7 ve 8. sınıflar ile liseler kategorisi olmak üzere toplam 3 kategoride yarışma düzenlediklerini dile getiren Saraçoğlu, "Bu yarışma ile il genelinde yaklaşık 5 bin 500 öğrenci yarışmaya katılım sağladı. 29 Mayıs 2015 tarihinde yapılan ödül töreninde, her kategoride dereceye giren ilk 3 öğrenciye altın ve bisiklet, ilk 20'ye giren öğrencilere de bisiklet olmak üzere toplamda 60 adet bisiklet hediye edildi. 2016 yılında da yine 3 kategoride yarışmalar düzenlenecek. Bu yıl Kütahya'mızı da simgelemesi açısından her 3 kategoride de 43'er adet toplamda 129 adet bisiklet verilecektir. Ben bu çalışmanın Kütahya'mıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Eğitim Bir-Sen Kütahya Şube Başkanı Kamil Uçan ise genç nesillerin erdemli ve iyi ahlak sahibi bireyler olarak yetiştirilmesine katkı sunmak istediklerini belirtti.

Saraçoğlu ve Uçan daha sonra protokol metnini imzaladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kütahya'da 'Zihnen ve Bedenen Sağlıklı Nesiller İçin Kitap Okuma Yarışması' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement