Kütahya Yangını Polisler Gördü, İtfaiyeciler Söndürdü - Son Dakika
Güncel

Kütahya Yangını Polisler Gördü, İtfaiyeciler Söndürdü

Kütahya Yangını Polisler Gördü, İtfaiyeciler Söndürdü

Yangını polisler gördü, itfaiyeciler söndürdüKÜTAHYA'da kömürlükte çıkan yangın bitişikteki eve sıçradı.

15.09.2016 13:45

Yangını polisler gördü, itfaiyeciler söndürdü

KÜTAHYA'da kömürlükte çıkan yangın bitişikteki eve sıçradı. Devriye gezen polislerin fark ettiği yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü, dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 05.30 sıralarında Hamidiye Mahallesi Ertuğrul Gazi Caddesi'nde meydana geldi. Kömürlük olarak kullanılan tek katlı ahşap binada henüz belirlenemeyen bir nedenden yangın çıktı. Yangın bitişikteki eve de sıçradı. Olay yerinden ekip araçlarıyla geçmekte olan polisler yangını görünce durumu itfaiyeye bildirdi. Polisler, itfaiye ekipleri gelene kadar kömürlüğün bitişindeki evde oturanları dışarı çıkardı. Evde bulunanlardan ve dumandan etkilendikleri belirtilen 2 kişi ambulansla Kütahya Dumlupınar üniversite Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polislerin ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine gelen Kütahya Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın yaklaşık bir saat süren çalışmaların ardından kontrol altına alınıp söndürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kütahya Yangını Polisler Gördü, İtfaiyeciler Söndürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement