Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika
Yerel

Kutlu Doğum Haftası

Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Müftü Mehmet Güler, müftülük personeliyle Devlet Hastenesi'ni ziyaret ederek, hastalara gül dağıttı.

15.04.2015 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Müftü Mehmet Güler, müftülük personeliyle Devlet Hastenesi'ni ziyaret ederek, hastalara gül dağıttı.

Boğazlıyan Devlet Hastanesinde hastaları ziyaret eden Güler, hastalara acil şifalar dileğinde bulundu ve hastalara moral olması için gül verdi.

Güler, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu yılki Kutlu Doğum Haftası konusunun "Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı" olduğunu hatırlattı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Hazreti Peygamber'in doğum yıldönümü münasebetiyle, çeşitli programlar düzenleklerini anlatan Güler, "14-20 Nisan tarihleri arasında yürütülecek program münasebetiyle bir çok etkinliklerimiz var. Programlarım samimi duygularla hazırlandı. Tüm Boğazlıyan halkını 'Kutlu Doğum Haftası' etkinliklerine katılmaya davet  ediyorum" diye konuştu.

Program çerçevesinde 17 Nisan 2015 Cuma günü Bozok Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Karacabey'in konferans vereceğini, ayrıca Boğazlıyan Anadolu İmam Hatip Lisesi işbirliğiyle Boğazlıyan Spor Salonu'nda çeşitli etkinlikler düzenleneceğini aktaran Güler, Hazreti Peygamber'in doğumunun kutladığı günlerde toplumun her kesimine ulaşmaya çalıştıklarını vurguladı. Güler "Bu kapsamda hastanemizi ziyaret ettik. Hastane de yatmakta olan kardeşlerimizi ziyaret ederek hem onların duasını aldık, hem de Kutlu Doğum Haftası hakkında bilgiler verdik. Hastalarımız da bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement