Kutso'dan İhtiyaçlı Ailelere Ramazan Yardımı - Son Dakika
Yerel

Kutso'dan İhtiyaçlı Ailelere Ramazan Yardımı

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO), her yıl olduğu gibi giderleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından karşılanan ramazan ayı gıda yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya başladı.

29.06.2015 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO), her yıl olduğu gibi giderleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından karşılanan ramazan ayı gıda yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya başladı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat H. Günay, ramazan ayı dolayısıyla TOBB'un katkılarıyla hazırlanan bin gıda paketini Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçelerinde ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmaya başladıklarını söyledi.

Gıda paketlerinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında KUTSO meclis üyelerinin aktif rol alacaklarını ifade eden Günay, "Yardım paketlerinin gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşması için azami özen gösteriyoruz. Dağıtımları, ilçelerdeki meclis üyelerimiz bizzat koordine edecekler. Gıda paketlerinin teminini sağlayan TOBB yönetimine, dağıtımda emeği geçen meclis üyeleri ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kutso'dan İhtiyaçlı Ailelere Ramazan Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement