Kutso'dan Kaymakam Uz'a "Hoşgeldin" Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Kutso'dan Kaymakam Uz'a "Hoşgeldin" Ziyareti

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu üyeleri, Demre Kaymakamlığına atanan Murat Uz'u makamında ziyaret etti.

24.08.2015 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu üyeleri, Demre Kaymakamlığına atanan Murat Uz'u makamında ziyaret etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat H. Günay, başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleriyle Uz'u makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyarette konuşan Günay, KUTSO olarak Antalya'nın batısında Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçelerinde faaliyet gösterdiklerini, bu amaçla da Kaymakamlığa yeni başladığı için hoş geldin ziyaretinde bulunduklarını söyledi.

Demre ve çevresinde son yıllarda turizme yönelik bir eğilim olduğunu ifade eden Günay, bölge turizminin sorunlarına yönelik çözüm anahtarının, ziyarete gelen turist sayısını artırmak yerine gelen ziyaretçilere daha kaliteli ve lüks bir tatil imkanı sunarak mevcut turizm potansiyelinden daha fazla gelir elde etmek olacağını belirtti.

Günay, şöyle konuştu:

"Batı Antalya'nın, özellikle de Demre'nin henüz keşfedilmemiş, hizmete sunulmamış çok güzel doğal ve kültürel zenginliği var. Bu zenginlikleri kitle turizmiyle kirletip heba etmeden, en iyi şekilde değerlendirilmesi gerekiyor. Bu anlamda bizler sivil toplum örgütü temsilcileri, turizmciler olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bu konularda yeni Kaymakamımız sayın Murat Uz'a ilçemize hoş geldiniz diyor, yapacak olduğumuz çalışmalarda desteklerini bekliyoruz."

Demre halkı turizme sahip çıkmalı

Ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Kaymakam Uz da KUTSO yönetimine teşekkür etti.

Bölgenin turizm açısından büyük potansiye sahip olduğunu ifade eden Uz, şunları söyledi:

"Başkan Günay'ın da belirttiği gibi Demre'de turizm konusunda henüz değerlendirilmemiş büyük potansiyel var. Benim bu noktada beklentim, bu potansiyelin Demre halkı tarafından fark edilmesi ve işletmelerin halk tarafından kurulup işletilmesi. Eğer geç kalınırsa bu potansiyel er ya da geç güçlü sermaye sahiplerinin dikkatini çekecek ve ilçemiz günümüzdeki mevcut örnekleri gibi bulunduğu yere fazla katkı sağlamayan büyük işletmelerle dolup taşacaktır. Demre halkı bir an önce Avrupa standartlarında butik turizm işletmeleri oluşturmalıdır."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kutso'dan Kaymakam Uz'a 'Hoşgeldin' Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement