Kuzuluk'ta Üç Katlı Binada Çıkan Yangın Korkuttu - Son Dakika
Güncel

Kuzuluk'ta Üç Katlı Binada Çıkan Yangın Korkuttu

Kuzuluk\'ta Üç Katlı Binada Çıkan Yangın Korkuttu

Sakarya’nın Akyazı ilçesi Kuzuluk beldesinde üç katlı bir binada çıkan yangında, çatı katı yanarak kullanılamaz hale geldi.

30.01.2014 14:25

Sakarya'nın Akyazı ilçesi Kuzuluk beldesinde üç katlı bir binada çıkan yangında, çatı katı yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangını söndürdükten sonra olay mahallinden ayrılmaya çalışan itfaiye araçları, çamurlaşan zemine battı. İtfaiye arabaları iş makineleriyle kurtarıldı.

Kuzuluk'ta Mesut Akman'a ait 3 katlı binanın çatı katında yangın çıktı.

Bacadan çıktığı tahmin edilen yangına ev sahibi Mesut Akman müdahale etti. Tek başına müdahalesi yeterli olmayan ev sahibi Akman yangın büyümeye başlayınca itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Sakarya Büyükşehir Belediyesi Akyazı itfaiye amirliği ekipleri ve Kuzuluk Belediyesi itfaiye aracı yangına müdahale etti.

Çatı katının ahşap olması nedeni ile yangını söndürmede güçlük çeken itfaiye ekipleri 1 saatlik çalışmanın ardından yangını söndürdü. Yangını söndürdükten sonra olay yerinden ayrılmak isteyen itfaiye araçları zeminin yumuşak olması nedeniyle çamura battı. İtfaiye aracı iş makineleriyle çıkarıldı. İtfaiye ekipleri daha sonra olay yerinden ayrıldı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kuzuluk'ta Üç Katlı Binada Çıkan Yangın Korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement