KVP 248.Bölüm Gelişmeleri ve Tamamı, Kurtlar Vadisi Pusu 26 Şubat - Son Dakika
Soğuk Haber

KVP 248.Bölüm Gelişmeleri ve Tamamı, Kurtlar Vadisi Pusu 26 Şubat

KVP 248.Bölüm Gelişmeleri ve Tamamı, Kurtlar Vadisi Pusu 26 Şubat

26 Şubat Perşembe akşamı yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu 248.bölümün tamamı ve bölüm özeti. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde tapınakçılar ve KGT ekibi arasındaki savaş şiddetini artırarak devam ediyor. Cahit ve KGT ekibinin Polat'ı kurtarma çalışmaları sürüyor.

27.02.2015 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurtlar Vadisi Pusu 248.bölüm. 26 Şubat Perşembe akşamı izleyicileriyle buluşan Kurtlar Vadisi Pusu yine bomba gibi bir bölümle ekranlara geldi. Son bölümde yaşanan gelişmeler ve tüm detaylar haberimizde.

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Polat Alemdar, Cahit'in etkisiz hale getirmesiyle tapınakçıların eline düşer. Cahit ve Polat Alemdar yer değiştiriyor. Polat Alemdar tapınakçıların eline düşerken Cahit ise KGT ekibinin kontrolü altına alınıyor. Tedavisine başlanan Cahit kendine geldiğinde yaptıklarından duyduğu pişmanlıkla ağabeyini kurtarmak için harekete geçmek ister.

İstanbul sefirliği için mücadele eden Pusat Çakır, toz satıcılarına göz açtırmıyor. Pusat Çakır yeraltı dünyasında kendisinden izinsiz iş yapılmaması için korku salmaya devam ediyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 248.bölümde Polat Alemdar'ı kurtarmak için büyük bir operasyon başlatan Cahit ve KGT ekibi bu operasyonda ne kadar başarılı olabilecek ? Pusat Çakır'ın yeraltı dünyasındaki hızlı yükselişi Hakkı Bey'in canını sıkmıştır. Hakkı Bey, İstanbul sefirliği için Pusat yerine Baltazar'ı desteklemektedir.

Cahit ve KGT ekibi Polat'ı kurtarmak için başarılı bir operasyon yapar. Tapınakçılar Polat'ı bir denizaltının içinde saklamaktadır. Arkadaşları Polat için endişelense de Polat'ın sağlık durumu şimdilik gayet iyidir..

KURTLAR VADİSİ PUSU'NUN AKSAÇLISI YÜRÜYEMİYOR

Ünlü sinema sanatçısı Kuzey Vargın (74), Parkinson hastalığı şikayetiyle Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde özel bir hastanede tedavi altına alındı. Yürümede zorluk çeken Vargın, fizik tedavisi almaya başladı.

TABURCU EDİLMİŞTİ

Marmaris'te yaşayan Kurtlar Vadisi'nin Aksaçlısı ve Türk sinemasının emektar oyuncusu Kuzey Vargın, bir süre önce yüksek tansiyon ve kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gördükten sonra sağlığına kavuşarak taburcu edilmişti.

YENİDEN HASTANEYE KALDIRILDI

Ünlü oyuncu bu seferde Parkinson şikayetiyle hastaneye başvurdu. Yürüme güçlüğü çeken Vargın Marmaris Yücelen Hastanesi'nde tedaviye alındı. Hastanenin fizyoterapi bölümünde tedavisine başlanan Vargın kısa sürede tedaviye cevap vererek yürümeye başladı. Sağlığına kavuştuktan sonra taburcu edilen Ünlü oyuncunun bir süre daha fizik tedavi göreceği öğrenildi.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI ?

Kurtlar Vadisi Pusu 248.yeni 26 Şubat Perşembe akşamı ekranlara geldi. Kurtlar Vadisi Pusu 248.bölümde neler yaşandı ? KVP Son bölümde Polat Alemdar'ın sonu mu geliyor ? Detaylar ve daha fazlası Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde..

Kurtlar Vadisi Pusu 248.bölümde Polat tapınakçıların eline düşer. Polat'ı tapınakçılara teslim eden ise Cahit'ten başkası değildir. Cahit, yüce majesteye ulaşmasına ramak kala tabi tutulduğu son testi geçemez ve bunun bedelini aklını kaybederek öder. Tapınakçılar Cahit'in aklına hükmetmiş ve kontrol altına almayı başarmışlardır. Yüce majeste tamamen kontrolü altına aldığı Cahit'ten Polat Alemdar'ı kendisine getirmesini emreder.

CAHİT VE POLAT'IN YERİ DEĞİŞİR

Cahit tapınakçıların elinden alınır, ancak bu defa da KGT ve Siyah Sancak ekibi Polat'ın peşine düşer. Tedavi altına alınan Cahit, Polat'ın yerini bulmak için KGT ve Siyah Sancak ekibiyle birlikte operasyonlara katılır. Polat Alemdar'ın arkadaşları acele etmek zorundadır. Yoksa Polat'ın sonu da Cahit gibi olacaktır. Kurtlar Vadisi Pusu 248.bölüm bu akşam ekranlarda.

CAHİT'İN ÖNCEKİ MESLEĞİ ŞAŞIRTTI

Cahit karakterini oynayan Cahit Kayaoğlu'nun polis memuru olduğu ortaya çıktı. Necati Şaşmaz havaalanında keşfetmiş! 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinde 'Cahit' karakterini oynayan Cahit Kayaoğlu'nun polis memuru olduğu ortaya çıktı.

Uzun yıllar Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde görev yapan Kayaoğlu, Necati Şaşmaz tarafından keşfedildi. Dört yıldır dizide rol alan Kayaoğlu, hayalindeki oyunculuk mesleğine Şaşmaz sayesinde kavuştuğunu

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM FRAGMANI

Son Dakika Soğuk Haber KVP 248.Bölüm Gelişmeleri ve Tamamı, Kurtlar Vadisi Pusu 26 Şubat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement