Ladik Halk Eğitim Merkezinde Yıl Sonu Sergisi - Son Dakika
Güncel

Ladik Halk Eğitim Merkezinde Yıl Sonu Sergisi

Ladik Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yıl sonu sergisi düzenlendi.

01.06.2016 13:37

Ladik Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yıl sonu sergisi düzenlendi.

Ladik Halk Eğitim Merkezi Müdürü Gülahmet Aydemir, Halk Eğitim Merkezindeki sergini açılışında, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bu eğitim öğretim döneminde çeşitli konularda 103 kurs açtıklarını bildiren Aydemir, kurslardan bin 90 kadın ile 402 erkek olmak üzere bin 492 kişinin yararlandığını belirtti.

Hayat Boyu Öğrenme Projesi kapsamında açılan kursların genellikle el becerisini geliştirme ve meslek edindirmeye yönelik olduğunu anlatan Aydemir, "Halk Eğitim Merkezi olarak vatandaşlarımız için varız. Yeter ki bizden kurs talep edilsin. Siz gelemezseniz, Halk Eğitim Merkezi olarak biz sizlerin ayağına geliriz." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından çeşitli gösterilen sunuldu ve kursları başarıyla tamamlayanlara sertifikaları verildi. Daha sonra serginin açılışı gerçekleştirildi.

Programa Ladik Kaymakamı Mustafa Temiz, Belediye Başkanı Selim Özbalcı, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Çağlar Sakinci, İlçe Emniyet Müdürü Şahin Okyaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aykan Sancı ile kursiyerler ve davetliler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ladik Halk Eğitim Merkezinde Yıl Sonu Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement