Lapseki'de Seçim Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Lapseki'de Seçim Kutlamaları

Lapseki\'de Seçim Kutlamaları

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, vatandaşlar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesini kutlamak için sokaklara döküldü.

11.08.2014 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, vatandaşlar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesini kutlamak için sokaklara döküldü.

Türkiye genelindeki seçim sonuçlarının ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk turda Cumhurbaşkanı seçilmesi ile birlikte Lapseki Ak Parti İlçe Başkanlığı iskele meydanında kutlamalar organize etti. Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz'ın da katılımıyla gerçekleşen zafer turunun ardından havai fişek gösterileri gerçekleşti. Belediye başkanı Eyüp Yılmaz, "Gerçekten bu gün bizim bayramımız ve sizler bunu hak ediyorsunuz. Sizler Recep Tayyip Erdoğan'ı bu güne kadar hiç yalnız bırakmadınız. Bugün olduğu gibi sizin karşınızda ne çatı durur ne kiremit durur. Temeli olmayan, direği olmayan, kolonu olmayan çatı durması mümkün değil. Onun için sizlerin karşısında hiç kimsenin duramayacağını bu gün tüm Türkiye'ye hepiniz gösterdiniz. Allah bu birlik beraberliğimizi bozmasın. Lapseki'de göreceksiniz bir yıl içerisinde çok şey değişecek" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lapseki'de Seçim Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement