Fethiye'de Lise Öğrencisi İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Fethiye'de Lise Öğrencisi İntihar Etti

Fethiye\'de Lise Öğrencisi İntihar Etti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde sınava çalışacağını belirterek eve giden lise öğrencisi 15 yaşındaki Mustafa Can Güldal, av tüfeğiyle intihar etti.

11.11.2014 11:08  Güncelleme: 14:09

Olay, Fethiye'nin Gökben Mahallesi'nde dün saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Mehmet Erdoğan Anadolu Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi Mustafa Can Güldal, annesi Cemile Güldal ile birlikte komşularına gittikten sonra matematik sınavına çalışmak istediğini belirterek eve döndü.

Bir süre sonra duyulan silah sesi üzerine eve koşan anne Güldal, oğlunu yanında av tüfeğiyle yerde kanlar içinde yatarken buldu. İhbar üzerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Göğsüne tek kurşun isabet eden Mustafa Can Güldal'ın öldüğü tespit edildi. Oğlunun öldüğünü gören anne Cemile Güldal, "Keşke yalnız bırakmasaydım, 'Ders çalışacağım' diye yanımdan ayrıldın. Bu kadar büyük ne derdin vardı?" diye feryat etti.

Anne, yakınları tarafından teselli edilmeye çalışılırken, gelen baba İsmail Güldal fenalaşınca evden uzaklaştırıldı.

Jandarma, baba İsmail Güldal'a ait olduğu belirtilen tüfeğe el koydu. Mustafa Can Güldal'ın cenazesi Fethiye Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fethiye'de Lise Öğrencisi İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Gerçek: Yaptığınız haberin 80i yalan yanlış bilgilerdir eksik ve yanlış 0 0 Yanıtla

Advertisement