Logolu Elma Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Logolu Elma Çalışmaları Sürüyor

Logolu Elma Çalışmaları Sürüyor

Çanakkale Valiliği Avrupa Birliği Uyum Danışma Yönlendirme Kurulu ‘Tarım ve Çevre Alt Çalışma Grubu’ tarafından yürütülen ‘Çanakkale Logolu Elma Projesi’ çalışmaları sürüyor.

09.06.2015 12:41

Çanakkale Valiliği Avrupa Birliği Uyum Danışma Yönlendirme Kurulu 'Tarım ve Çevre Alt Çalışma Grubu' tarafından yürütülen 'Çanakkale Logolu Elma Projesi' çalışmaları sürüyor.

Çanakkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri, elma yetiştiricileri projeye katılan diğer ilgililerle bir araya geldi. Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdem Karadağ, "Bayramiç elmasına Türkiye'de ve dünya çapında bir farkındalık oluşturmak ve değer katmak amacıyla yapılan bu projeyle elde edilecek logolu elmaların ilimizin tanıtımında, değerlerimizin duyurulmasında ürünlerimizin pazarlanmasında ilimize özgü ürün ve hediyelerin ikramında çok farklı bir ürün olacağını düşünüyorum. Ayrıca bu proje fikrini gündeme getirerek proje çalışmalarına başlayan Tarım Çevre Grubu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) uzmanı Şükrü Çetinkaya, "Çalışmamızın başlangıcında bu projeyi hayata geçirmekle ilgili bazı soru işaretlerimiz oldu. Ancak çok başarılı sonuçlar aldık. Bu uygulamayı yapmak çok basit olduğu kadar maddi anlamda ciddi bir masrafı da yoktur" diye konuştu - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Logolu Elma Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement