Lösev'in "İyilikler Tırı" Kırşehir'de - Son Dakika
Güncel

Lösev'in "İyilikler Tırı" Kırşehir'de

LÖSEV'in yardım dağıtan "İyilikler Tırı", lösemli çocuklar ve aileleriyle buluştu.

12.11.2014 17:41

"Anadolu'ya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı Projesi" kapsamında Kırşehir'e gelen "İyilikler Tırı", vakfa kayıtlı 40 ihtiyaç sahibi aileye yardımda bulundu.

Lösemili Çocuklar Vakfı'nın (LÖSEV) Terme Caddesi'nde konuşlandırılan  tırındaki giyim, kırtasiye, oyuncak ve kuru gıda gibi malzemeler lösemili çocuklara ve ailelerine ulaştırıldı.

LÖSEV Halkla İlişkiler Sorumlusu Mine Yelgök, gazetecilere yaptığı açıklamada, "İyilikler Tırı"nın üç yıldır Türkiye'nin her köşesini dolaşarak ailelere yardım götürdüğünü söyledi.

Ailelerin ihtiyaçları olan her türlü malzemeyi tırdan alabildiğini belirten Yelgök, "Bağışçılarımızın vakfımıza ulaştırdığı gıda, kıyafet, ev eşyası gibi malzemeleri ihtiyaç sahibi ailelerimize teslim ediyoruz. Bu vesileyle de ailelerle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Sinir sistemi tümörü olarak bilinen nöroblastom hastası 3 yaşındaki Münevver Coşar'ın annesi Saliha Coşar, LÖSEV gönüllülerine teşekkür ederek, "Kızıma bir süre önce nakil yapıldı, evde dinleniyor. Hastalık sürecinde aileler olarak büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Bu süreçte bizlerin yanında oldukları için LÖSEV'e teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yardım malzemeleri, LÖSEV gönüllüsü Ahi Evran Üniversitesi öğrencilerinin de yardımıyla ailelere teslim edildi. - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Lösev'in 'İyilikler Tırı' Kırşehir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement