Tonlarca LPG Taşıyan Tanker Çukura Girdi, Faciadan Son Anda Dönüldü - Son Dakika
3.Sayfa

Tonlarca LPG Taşıyan Tanker Çukura Girdi, Faciadan Son Anda Dönüldü

Aydın'da LPG taşıyan tanker, aniden çöken yolun içine düştü. Olası yangın ve patlamaya karşı tedbir alınarak faciadan dönüldü. Vatandaşlar tehlikeyi film izler gibi izledi.

01.02.2017 10:06  Güncelleme: 10:25

Aydın, meydana gelen ilginç bir kaza ile adeta facianın eşiğinden döndü. İzmir'den Aydın'ın Köşk ilçesinde LPG taşıyan bir tanker, aniden çöken yolun içine düştü. Saatler süren çalışmada polis ve itfaiye ekipleri olası bir yangın ve patlamaya karşı tedbir alırken, içerisinde tonlarca LPG yakıtı bulunan tanker kurtarılarak yerleşim biriminden alınıp güvenli bölgeye çekildi.

LPG DOLU TANKER, ÇÖKEN ÇUKURUN İÇİNE GİRDİ

Olay sabah saatlerinde Aydın Efeler İçesi Umurlu Mahallesi'nde meydana geldi. İzmir'den Aydın'ın Köşk ilçesine LPG taşıyan ve sürücüsünün ismi açıklanmayan özel bir firmaya ait tanker Umurlu girişinde arıza ikazı verince sürücü tankeri yan yola çekti. Arızayı belirlemek için LPG dolu tankeri güvenli bölgeye çeken sürücü, direksiyondan inip tankerin çevresinde dolaştığı sırada tanker bir anda büyük bir gürültü ile çöken yolun içindeki çukura düştü.


YOL ÇÖKMEYE DEVAM ETTİ, POLİS TANKERİN BAŞINDA SAATLERCE NÖBET TUTTU

Yerleşim yeri içerisinde meydana gelen olayda çökmeye devam eden yoldaki çukura düşen LPG tankerine karşı olası bir sabotaj ihtimali nedeniyle polis bölgeyi güvenlik çemberine alıp kamyonun başında saatlerce nöbet tuttu.

OLASI PATLAMAYA KARŞI TÜM GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Tankerin çok ağır olması ve tehlikeli madde taşıması nedeniyle bölgeye Aydın'ın en büyük çekici ve kurtarıcıları getirildi. Bu arada gaz sızıntısı ve olası patlama ve yangın riskine karşı itfaiye ekipleri de bölgede tedbir alırken çöken yoldaki çukura saplanan LPG tankeri uzun uğraşlar sonucu kurtarıldı.


ÇÖKEN YOL DAHA ÖNCE DERE YATAĞIYMIŞ

Çevre sakinleri çöken yolun daha önceleri dere yatağı olduğunu ve üzeri örtülerek yol yapıldığını belirttiler.

VATANDAŞLAR TEHLİKEYE RAĞMEN OLAYI FİLM İZLER GİBİ İZLEDİ

Olaydan sonra bölgeyi güvenlik çemberine alıp güvenlik şeriti çeken polis, olası bir patlama ya da yangına karşı vatandaşları uyarmasına rağmen bazı vatandaşlar kurtarma çalışmalarını kucağında bebekleri ile film izler gibi izledi. Bazı vatandaşlar ise cep telefonlarını alıp çukura düşen tankerin görüntü ve fotoğrafını çekti. Bazıları ise tehlikeyi aldırmadan fotoğraf çektirdi.

Tonlarca LPG Taşıyan Tanker Çukura Girdi, Faciadan Son Anda Dönüldü

Son Dakika 3.Sayfa Tonlarca LPG Taşıyan Tanker Çukura Girdi, Faciadan Son Anda Dönüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement