Mabem Kursları Gördes'te - Son Dakika
Yerel

Mabem Kursları Gördes'te

Mabem Kursları Gördes\'te

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes’e gerçekleştirdiği ziyarette, ilçeye kazandırılacak olan ve 6 Ekim’de Gördesli öğrencilere kapısını açacak MABEM ve 3 ay içerisinde hizmete girecek Gıda Bankası binalarında incelemelerde bulundu.

18.09.2015 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes'e gerçekleştirdiği ziyarette, ilçeye kazandırılacak olan ve 6 Ekim'de Gördesli öğrencilere kapısını açacak MABEM ve 3 ay içerisinde hizmete girecek Gıda Bankası binalarında incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 6 derslikle hizmet verecek MABEM Kurslarının Gördesli öğrencilere eğitim alanında yeni bir kapı açacağını, Gıda Bankası'nın ise ihtiyacı olan vatandaşların alışveriş kartlarıyla istedikleri ürünleri almalarını sağlayacağını belirterek, Gördes'te Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinin devam edeceğini belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes'e, Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği hizmetleri yerinde incelemek ve yapılacak projeler hakkında vatandaş ile fikir alış verişi yapmak amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Ergün'e ziyaretlerinde, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, Muhtarlar Dairesi Başkanı Cem Çöllü, Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, Fen İşleri Dairesi Başkanlığından Yol Şube Müdürü Emre Mermer, MASKİ İçme Suları Dairesi Başkanı Nurettin Aytekin, Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinatörü Ömer Duran, Gördes Eski Belediye Başkanı İbrahim Emre, Gördes Belediye Meclis Üyesi Alp Sefa Gökkaya eşlik etti. Bu yıl Manisa merkez ilçelerinde yüzde 95'lik bir başarı sağlayan MABEM Kurslarının 17 ilçede de hizmete gireceğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kursun hizmet vereceği binada incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmalar hakkında Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Halk Eğitim Şube Müdürü Ergun Aksoy'dan bilgiler alan Başkan Ergün, son aşamalarına gelen çalışmaların hızlı bir şekilde yürütülmesi ve eksikliklerin tamamlanması talimatını verdi. Başkan Ergün, şu ana kadar ilçede açılacak olan MABEM Kurslarına 200'den fazla başvuru yapıldığını belirterek, ilk etapta 6 derslikle açılacak olan kursun Gördes ilçesinde dar gelirli ailelerin çocuklarına seçenek sunacağını dile getirdi.

MABEM KURSLARI GÖRDES'E YAKIŞACAK

Gördes'te gerçekleştirecekleri bu hizmetin eğitim alanında ilçeye, çok büyük katkı sağlayacağını belirten, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Amacımız 17 ilçede de MABEM Kurslarını açmak, Umuyorum ki Manisa merkez ilçelerimiz de elde ettiğimiz yüzde 95'lik başarı oranını tüm il geneline yayarak, Manisa'yı eğitim alanında lider yaparız. Gördes'e hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

GIDA BANKASI GÖRDES'TE HİZMETE GİRİYOR

Büyükşehir Belediyesi'nin dar gelirli vatandaşlara yönelik hayata geçirdiği Gıda Bankası'nı Gördes'te hizmete sokmak için çalışmaların hızlandığını belirten, Başkan Ergün, hizmet binası olacak binada incelemede bulundu. 3 ay içinde Gördes'te hizmet vermeye başlayacak olan Gıda Bankası'nın ihtiyacı olan vatandaşların kolayca alışveriş yapabileceği bir yer olacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "17 ilçemizde de Gıda Bankası'nı hizmete sokmak için gerekli tüm çalışmaları yapıyoruz. Gördes'te de bu hizmetimiz yakın bir zamanda faaliyete geçecek. Vatandaşlarımız alışveriş kartlarıyla istedikleri ürünleri alabilecek" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mabem Kursları Gördes'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement