Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Maçın Ardından

Altınordu Teknik Sorumlusu Eroğlu: "Bugün bize yakışmayan bir futbol oynadık" Karşıyaka Teknik Sorumlusu Göksu: "Galip gelmesini bildik, 3 puan sahibi olduk"

29.11.2014 22:19

PTT 1. Lig'de, Karşıyaka'ya 3-0 yenilen Altınordu'nun Teknik Sorumlusu Hüseyin Eroğlu, kendilerine yakışmayan bir futbol oynadıklarını söyledi.

Eroğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, yenildikleri için üzgün olduklarını anlattı.

Sahada istediklerini yapamadıklarını belirten Eroğlu, şöyle konuştu:

"Karşımızda, iyi organize olmuş, güçlü bir takım vardı. Diğer maçlara oranla Karşıyaka, bu maçta iyi mücadele etti. Bugün bize yakışmayan bir futbol oynadık. Kazanmayı hak ettiler. Tebrik ediyorum. Karşıyaka karşısında 2-0 yenik duruma düştükten sonra risk alıp her şeyi denedik. İki şutumuz direkten döndü. Golü bulsaydık, belki de maçı çevirme şansımız olabilirdi. Bu ligi gençlerle oynayan yeni bir takımız. Takım oyunu oynamamız gerekiyor. Bireysele dönüştürdüğümüz zaman bu ligde başarılı olamayız. Kısa sürede toparlanmamız gerekiyor."

Karşıyaka cephesi

Karşıyaka'nın Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu ise erken gol buldukları için müsabakanın geri kalanında üstün oynadıklarını ifade etti.

Daha önceki maçlarda yaşadıkları gol bulamama fobisini yendiklerini dile getiren Göksu, "Galip gelmesini bildik, 3 puan sahibi olduk. Bu, İzmir derbisiydi. Haftaya Ege derbisi var. Haftaya Denizli maçı Ege derbisi olduğu için futbolcular, seyirciyi taraftarı arkalarında görmek istiyor. İnşallah taraflarımız haftaya bizleri yalnız bırakmaz" değerlendirmesinde bulundu. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement