Mafsad Kapadokya ve Erciyes'e Gezi Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Mafsad Kapadokya ve Erciyes'e Gezi Düzenledi

Mafsad Kapadokya ve Erciyes\'e Gezi Düzenledi

Gezi organizatörü Berk Kırlangıç yaptığı açıklamada Kapadokya’nın dillere destan güzelliği sayesinde her yıl yerli,yabancı binlerce turistin akınına uğradığını belirtti.

22.01.2015 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gezi organizatörü Berk Kırlangıç yaptığı açıklamada Kapadokya'nın dillere destan güzelliği sayesinde her yıl yerli,yabancı binlerce turistin akınına uğradığını belirtti.

Düzenledikleri iki günlük gezinin ilk gününde Kapadokya'nın görülmeye değer yerlerini gezdiklerini, tur kapsamında Avanos, Paşabağları, Çavuşin, Uçhisar, Üçgüzeller, Göreme ve Ürgüp'ü gezme fırsatı bulduklarını, ilk günün akşamı yöreye özgü 'Türk Gecesi'ne katılıp canlı müziğin keyfini çıkardıklarını söyleyen Kırlangıç, gezinin ikinci gününde ise Kayseri Erciyes Kayak Merkezinde kayak yaptıklarını ve katılımcıların büyük keyif aldığını sözlerine ekledi.

Gezi katılımcılarından fotoğraf tutkunu Erkal Tan ise yaptığı açıklamada gezinin çok güzel ve keyifli geçtiğini söyledi. Yörede daha önce iş amaçlı bulunduğunu ve bu bölgeyi çok iyi bildiğini belirten Tan, MAFSAD ekibiyle buraları gezmenin çok güzel olduğunu söyleyerek turu organize eden yönetim kuruluna, emeği geçen Berk Kırlangıç ve Murat Karael'e çok teşekkür ettiğini ifade etti.

Gezi boyunca müziğin hiç eksilmediğini söyleyen Tan, Kapadokya'da akşam 'Türk Gecesi'ne katıldıklarını ve Kayseri'de rahmetli Zeki Müren'in klarnetçisinden klarnet dinlediklerini ve çok keyifli bir müzik muhabbeti yaşadıklarını belirtti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mafsad Kapadokya ve Erciyes'e Gezi Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement