Magazinde 2003'e Dönüş - Son Dakika
Magazin

Magazinde 2003'e Dönüş

Magazinde 2003\'e Dönüş

Evvel Zaman Olur Ki... 2.

28.07.2013 06:02

Magazin camiasından isimlerin 2003-2013 yılları arasındaki değişimlerini sayfalarımıza taşıdığımız 'Evvel Zaman Olur ki' adlı köşe; SABAH okuyucularından büyük ilgi gördü. Yazı dizisinin bugünkü ikinci bölümünde de yine birbirinden ilginç anekdot, fotoğraf ve haberler yer alıyor. Geçmişle bugünü kıyasladığımızda; o yıllardaki magazinle bugünkü arasında epey fark var. Sanat dünyasının figürlerinin, bugün çok daha renkli işlere imza attığını görüyoruz. 10 yıl öncenin fotoğrafları ve haberleri arasında kıyaslama yapıldığında, ortaya hayli bir ilginç tablo çıkıyor. İşte bu haftanın konukları...

SİYAHI HEP SEVDİ

Türkiye'nin en başarılı ve ünlü komedyenlerinden Cem Yılmaz, geçen 10 yıl içinde fiziksel açıdan fazlasıyla değişti ama siyah tutkusundan hiçbir zaman vazgeçmedi! 10 yıl önce olduğu gibi bugün de baştan ayağa siyah giyinmeye devam eden Yılmaz; böylelikle hem kıyafet sorunu yaşamıyor, hem de fazla kilolarını kolaylıkla saklayabiliyor.

TUĞÇE'NİN KAFASI O ZAMAN BİLE PEK NET DEĞİLMİŞ!

Ünlü manken Tuğçe Kazaz'ın kafa karışıklığı son yıllara has değilmiş! Geçtiğimiz yıllarda Yunan Yorgo Seitaridis'le evlendikten sonra Hıristiyan olan, bir ara Budistliğe merak saran Kazaz; Seitaridis'ten boşandıktan sonra Müslümanlığa dönmüştü. Kazaz, bundan 10 yıl önce de git-geller yaşıyormuş; o dönem mankenliği bırakmaya karar vermiş. Ama bugün hala podyumlarda!

SAÇINA AK DEĞİL BALYAJ DÜŞMÜŞ!

Şimdilerde saçlarına aklar düşen Serdar Ortaç'ın, 10 yıl önceki fotoğrafında balyajlı saçları dikkat çekiyor. Ortaç'la ilgili haberde ise; beste fabrikası olarak iş yaptığı ve şarkılarını dönemin parası ile 15 milyara sattığı yazıyor. Bugünle kıyaslarsak; bu miktarın ünlü popçudan şarkı almak için oldukça komik kaldığı da ortada...

BADE SAĞLIKLI YAŞAM NEREDE?

İşadamı Malkoç Sualp ile evlenen Bade İşçil'in sağlığına ne kadar dikkat ettiğini, bu uğurda kilometrelerce yol yürüdüğünü bilmeyen yok! Ancak 10 yıl önceki bu fotoğraf; İşçil'in o zamanlar yediğine- içtiğine dikkat etmediğini gösteriyor. Fotoğrafta İşçil; sobada pişen kestaneyi almaya çalışıyor. İşçil'in, kalorisi yüksek olan kestaneye ulaşma çabası; bugünkü profili ile hiç örtüşmüyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Magazinde 2003'e Dönüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement