Mahsur Kalan Baz İstasyonu Çalışanlarını Afad Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Mahsur Kalan Baz İstasyonu Çalışanlarını Afad Kurtardı

Malatya'nın Doğanşehir İlçesinde aşırı kar yağışı sonrası bir GSM baz istasyonunda mahsur kalan 3 işçi, AFAD ekiplerince kurtarıldı.

07.01.2015 14:18

Malatya'nın Doğanşehir İlçesinde aşırı kar yağışı sonrası bir GSM baz istasyonunda mahsur kalan 3 işçi, AFAD ekiplerince kurtarıldı.

Doğanşehir ilçesine bağlı Erkenek Mahallesi Yılan Dağı Kerpizmen mevkisine bulunan bir GSM şirketi baz istasyonunda çalışan Eşref Çiçek, Kadir Kömürkara ve Ömer Yetmez adlı işçiler, yoğun kar yağışı ve oluşan tipi nedeniyle mahsur kalınca jandarmaya bilgi verdi.

Jandarmanın da durumu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne (AFAD) bildirmesi üzerine, paletli araçlarla sevkedilen ekipler yoğun kar ve tipi altında kapalı bölgeye ulaşmaya çalıştı. Yaklaşık 4 saat süren çalışma sonrası bölgeye ulaşan AFAD ekipleri burada mahsur kalan 3 işçiyi kurtararak Erkenek Jandarma Karakolu'na getirdi.

Burada bir süre dinlenen işçileri Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Soğukpınar ile Belediye Başkanı Vahap Küçük de ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. - Malatya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mahsur Kalan Baz İstasyonu Çalışanlarını Afad Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement