Malatya'da Miniklerin Karne Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Malatya'da Miniklerin Karne Heyecanı

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Fırat İlkokulu'nda öğrencilere karne dağıttı.

12.06.2015 11:46

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Fırat İlkokulu'nda öğrencilere karne dağıttı.

Battalgazi Fırat İlkokulundaki karne dağıtım törenine katılan Kamçı, bir eğitim ve öğretim yılının daha sona erdiğini belirtti.

Çocukların sevinçlerini paylaşmaya geldiklerini ifade eden Kamçı, "Gönül istiyor ki tüm okullara gidip, öğrencilerle beraber olalım, onların sevincini paylaşalım. Eğitim öğretim yılı sonunda çocukların başarılı olduklarına inanıyorum, gelecek yıl çok daha başarılı olacaklar" dedi

Başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirildiği için öğrenci, veli ve öğretmenlere teşekkür eden Kamçı, "Öğrencilerin daha başarılı olacaklarını düşünüyorum. Malatya olarak eğitimde son sınavlarda başarı gösterdik. Temennimiz başarıların devam etmesidir" diye konuştu.

Karnelerinde kırık olan öğrencilere velilerin hiç bir şekilde müdahale etmemesi gerektiğini anlatan Kamçı, ebeveynlerin çocuklarına sevecen yaklaşmalarını önerdi. Çocukların kırık not alabileceklerini kaydeden Kamçı, "Ama gelecek eğitim öğretim yılında notlarını yükseltmeleri için gayret göstermeleri lazım. Çocuklarımız yaz aylarında oynamalı, enerjilerini bol bol harcamalılar, gelecek yıl çok daha başarılı olmaları için" ifadelerini kullandı.

Malatya'da 12 bin 131 okul öncesi, 54 bin 538 ilkokul, 51 bin 732 ortaokul, 50 bin 269 öğrenci olmak üzere 168 bin 670 öğrenciye karne verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Malatya'da Miniklerin Karne Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement