Maltepe'deki Silahlı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Maltepe'deki Silahlı Saldırı

Maltepe\'deki Silahlı Saldırı

Gülsuyu'nda eylem yapan gruba yönelik silahlı saldırıda hayatını kaybeden Hasan Ferit Gedik'in ölümüne ilişkin davanın ilk duruşması, 14 Ağustos'ta yapılacak.

05.07.2014 16:28

Maltepe Gülsuyu'nda gösteri yapan gruba yönelik silahlı saldırıda hayatını kaybeden Hasan Ferit Gedik'in ölümüne ilişkin davanın ilk duruşması, 14 Ağustos'ta yapılacak.

Gedik'in dedesi Mustafa Meray, annesi Nuray Gedik ile avukatları Oya Aslan ve Şükriye Erden, Küçük Armutlu Boğaziçi Cem Evi'nde basın toplantısı düzenledi.

Avukat Oya Aslan, Hasan Ferit Gedik'in "uyuşturucu ve kentsel dönüşümle mücadele ederken hayatını kaybettiğini" ifade ederek, davanın görülmesine 14 Ağustos'ta Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'nda başlanacağını söyledi.

Avukat Şükriye Erden, Hasan Ferit Gedik'in ölümü, 3 kişinin de yaralanması olayına karıştıkları iddiasıyla 15'i tutuklu 35 şüphelinin, 11 ile 269 yıl arasında değişen hapis ve müebbet hapis cezasına çarptırılması istemiyle iddianame hazırlandığını hatırlattı.

Erden "Bizler bu kişilerin adalet tarafından en kısa zamanda yargılanıp cezalandırılmalarını talep ediyoruz" dedi.

Hasan Ferit Gedik'in annesi Nuray Gedik ise oğlunun ölümünden sonra kendilerinin de uyuşturucu ve çetelerle mücadele ettiklerini ifade ederek, "Hasan Ferit için adalet istiyoruz. Duruşma gününde 1 milyon kişiyi adalet için adliyeye çağırıyoruz" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Maltepe'deki Silahlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement