Manavgat-akseki Yolunda Trafik Kazası: 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Manavgat-akseki Yolunda Trafik Kazası: 1 Ölü, 4 Yaralı

Manavgat-Akseki karayolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

28.08.2015 16:53

Manavgat- Akseki karayolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

5 kişi yaralanırken, yaralılardan Lütfiye Özaslan (75) kaldırıldığı Manavgat devlet hastanesinde tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Kaza, Manavgat-Akseki karayolunun 25. kilometresinde bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Akseki'den Manavgat istikametine gitmekte olan Manavgat eski İlçe Tarım Müdürü ve Belediye Başkan Yardımcısı Manavgat Masterler Derneği Başkanı Necmettin Özaslan idaresindeki 07 LOF 27 plakalı otomobil ile Manavgat istikametinden Akseki'ye seyir halinde olan Feridun Tekin idaresindeki 42 R 2224 plakalı otomobil, şerit ihlali nedeniyle çarpıştı. Kazada otomobillerde bulunan Necmettin Özaslan, annesi Lütfiye Özaslan (75), Feridun Tekin, eşi Medine Tekin ve kızı Fatma Liva Tekin yaralandı. Ambulanslarla Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Lütfiye Özaslan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

ÖZASLAN AİLESİNİN ACI YILI

Manavgat İlçe Tarım Müdürlüğü ve Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde de bulunan Manavgat Masterler Derneği Başkanı Necmettin Özaslan ve ailesi 2015 yılında üst üste acı yaşadı. Necmettin Özaslan'ın emekli başkomiser olan babası Mehmet Özaslan Mart ayında, kardeşi Nizamettin Özaslan Mayıs ayında, annesi Lütfiye Özaslan da bugün hayatını kaybetti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Manavgat-akseki Yolunda Trafik Kazası: 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement