Kaza Yapan Adil Gür, Yaşadıklarını Anlattı: Hayat Tesadüflere Bağlı - Son Dakika
3. Sayfa

Kaza Yapan Adil Gür, Yaşadıklarını Anlattı: Hayat Tesadüflere Bağlı

Kaza Yapan Adil Gür, Yaşadıklarını Anlattı: Hayat Tesadüflere Bağlı

Manisa'da aracının lastiği patlayan ve 13'ü öğrenci 14 kişinin yaralanmasına sebep olan Adil Gür, o anda neler yaşandığını anlattı, "Hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçip gitti" dedi.

11.07.2016 09:38  Güncelleme: 09:56

Manisa'nın Kula İlçesi'nde, ünlü araştırmacı Adil Gür, otomobilinin lastiğin patlaması sonucu önündeki minibüse çarptı. Çarpmayla devrilen minibüsteki 1 öğretmen ve 13 ilkokul öğrencisi yaralandı. Adil Gür ve 6 yaşındaki oğlu Efe Gür ise kazayı yara almadan atlattı.

O ANLARI ANLATTI

Lastiği patlayan aracı kullanan A&G'nin sahibi Adil Gür, kazayı şöyle anlattı:

"Eşim ve kızım Manisa'nın Kula ilçesindeydi. Oğlum ve ben Malatya'dan Kula'ya gidiyorduk. Sabah saat 10.30 sıralarında aracımın sol arka lastiği büyük bir gürültü ile patladı. Araç kontrolden çıktı. Yanda bir minibüs seyir halindeydi ona çarptık. Benim aracım yolda savruldu, sonra aracım dört tekerin üzerine bir tarlaya düştü. Minibüste sağa sola savruldu ve o da tarlaya sürüklendi. Minibüsün içinden Eskişehirden yola çıkıp Menderes Özdere'ye giden sporcu gençler vardı. Gençlerden üçü yaralandı biri elini kaybetti. Jandarma ve polisle işlemler bitti, yaralıları hastanede ziyaret edeceğim. Burada bir ihmal bir kusur sözkonusu değil. Lastik parçalandı. Hayat tesadüflere bağlı. Birbirimizin değerini bilmeliyiz. Hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçip gitti. Rabbime teşekkür ediyorum."

Olay yerinden kareler:





Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Kaza Yapan Adil Gür, Yaşadıklarını Anlattı: Hayat Tesadüflere Bağlı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement