Manisa Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası - Son Dakika
Yerel

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) arasında yapılan prtokol kapsamında Mimar Sinan Bulvarı üzerinde MTSO'ya ait 9 katlı bina büyükşehir belediyesine 4 yıllığına kiralandı.

14.07.2014 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) arasında yapılan prtokol kapsamında Mimar Sinan Bulvarı üzerinde MTSO'ya ait 9 katlı bina büyükşehir belediyesine 4 yıllığına kiralandı.

Belediyenin ek hizmet binası olarak kullanılacak olan binada inceleme yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yeni belediye sarayının bitimine kadar, aylık 55 bin lira ile 4 yıl süreyle bu binada hizmet vereceğini kaydeden Ergün, 9 katlı 11 bin metrekarelik inşaatın Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası olarak değerlendirileceğini bildirdi.

Yılbaşından sonra yeni hizmet binasına taşınacaklarını ifade eden Ergün, Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin 2 ay içinde hizmet vermeye başlayacağını, garajın boşalmasının ardından hizmet binasıyla ilgili işlemlere başlanılacağını sözlerine ekledi. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement