Manisa CHP'li Biçer Bir Iç Savaş Arifesindeyiz Gibi Görünüyor - Son Dakika
Güncel

Manisa CHP'li Biçer Bir Iç Savaş Arifesindeyiz Gibi Görünüyor

Manisa CHP\'li Biçer Bir Iç Savaş Arifesindeyiz Gibi Görünüyor

CHP'li Biçer Bir iç savaş arifesindeyiz gibi görünüyorCHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda ülkenin zor bir dönemden geçtiğini söyleyerek İnşallah yanılırım ama iç savaş arifesindeyiz gibi görünüyor dedi.

05.11.2016 18:04

CHP'li Biçer Bir iç savaş arifesindeyiz gibi görünüyor

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda ülkenin zor bir dönemden geçtiğini söyleyerek İnşallah yanılırım ama iç savaş arifesindeyiz gibi görünüyor dedi.

CHP Manisa Şehzadeler İlçe Başkanlığı, ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Semih Balaban'ın düzenlediği toplantıya CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Arslan ve ilçede görev yapan muhtarlar katıldı. İlçe Başkanı Semih Balaban, muhtarların sorunlarına çözüm bulmak için her zaman çalıştıklarını söyledi. Muhtarlara seslenen CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer de, ülkenin çok ağır bir gündem içinde olduğunu savunarak HDP'lilere yönelik operasyona değindi. Biçer, Gece siyasetle yatıyoruz, sabah 'acaba yine ne oldu' diyoruz. 7 Haziran seçimlerinde çok farklı bir TBMM oluşturduk. Toplumdaki tüm kesimlerin sesini meclise taşıyacak bir konsensüs oluştu. Milli irade meclise yansımıştı. Bu AKP iktidarının hoşuna gitmedi. Ülkenin sonunu düşünmeden 1 Kasım seçimlerine gitti. 7 Haziran seçimiyle bir şekilde sağlanmış huzur sürecinden bu noktaya geldik. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra da toplumsal bir dayanışma ortamı sağlanmıştı. Meclisteki tüm partiler 15 Temmuz sürecinde gerekli tüm anlaşmalara imza atmışlardı. Biz o dayanışma ruhunun devamını yine sağlayamadık. Bugün iktidar gibi düşünmeyen herkes potansiyel suçlu kabul edilmekte. Hukuk ne yazık ki güveni sağlayamayacak bir noktaya geldi. Çok üzülerek söylüyorum ki Ortadoğu bataklığı içinde bir savaşa sürükleniyoruz. İçim kan ağlayarak söylüyorum. İnşallah yanılırım ama bir iç savaş arifesindeyiz gibi görünüyor. Çok zor bir süreç bizi bekliyor diye konuştu. Konuşmaların ardından CHP'liler muhtarların isteklerini ve sıkıntılarını dinledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa CHP'li Biçer Bir Iç Savaş Arifesindeyiz Gibi Görünüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement