Manisa CHP'lilerden Alternatif Açılış - Son Dakika
Güncel

Manisa CHP'lilerden Alternatif Açılış

Manisa CHP\'lilerden Alternatif Açılış

CHP'lilerden alternatif açılışMANİSA'nın Yunusemre İlçesi Muradiye Mahallesi'nde dün Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açılan spor kompleksi bugün, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve bazı partililer tarafından tekrar açıldı.

26.03.2016 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'lilerden alternatif açılış

MANİSA'nın Yunusemre İlçesi Muradiye Mahallesi'nde dün Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açılan spor kompleksi bugün, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve bazı partililer tarafından tekrar açıldı. Spor kompleksi yapılan arsanın zamanında CHP'li Belediye tarafından bağışlandığını söyleyen partililer, kendilerinin açılışa davet edilmediğini öne sürerek AK Partililerin etrafa bıraktıkları Türk Bayraklarını toplayıp İstiklal Marşı okudu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından dün (Cuma) açılışı yapılan Muradiye Spor Kompleksi bugün CHP üyeleri tarafından tekrar açıldı. Arsasının son yapılan mahalli seçimlerden önce belde olan CHP'li Muradiye Belediyesi tarafından bağışlandığını belirten CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, CHP İl Başkanı Halil Tokul ve çok sayıda Muradiye sakini alternatif bir açılış töreni düzenledi. Dünki açılışa eski Muradiye Belediye Başkanı Erdinç Yavaşlı ve Muradiyelilerin çağrılmadığını savunan CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, "Bu salona dışarıdan taşımalı olarak insanları getirdiler ama Muradiye halkını bu salona sokmaya cesaret edemediler. Temelini bize attırdığı sosyal tesis ve Fen Lisesi'nin her tuğlasında ve her karış toprağında Muradiyelerin alın teri vardır. Ancak onlar dün Muradiyelileri buraya sokmadılar. Birisi çıkar gerçekleri haykırır diye korktular. Çok net olarak söylüyoruz bu arsa bugün 20 milyon lira değerinde. Belki 10 yıl sonra 100 milyon lira değerinde olacak. Satıp, bu parayı Yundağı'ndaki insanlara birilerinin yaptığı gibi dağıtabilir, oralardan daha çok oy alabilirdik. Fen lisesi ve sosyal tesisin yerini de Muradiye Belediyesi vermişti. 'Manisalının malı Manisa'da kalacak. Muradiye'nin hakkı Muradiyelilere teslim edilecek' diyerek bunlara tevessül etmedik" diye konuştu.

"ÖZÜR DİLESİN"

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açılışta CHP'li Belediye'ye teşekkür etmediği gibi ağız dolusu hakaretlerde bulunduğunu ileri süren Özel, "Sayın Başbakan derhal çıkıp televizyonlara CHP'lilerden özür dilemelidir. CHP'nin terörle mücadele de onları yalnız bıraktığını iddia etmek akıl, vicdan ve devlet anlayışı ile bağdaşmamaktadır. Sayın Başbakan mecliste 9 kez 'terörü araştıralım' dediğimiz komisyonu sizin milletvekilleriniz reddetti. Geçen gün sizin grup başkanvekilinize terör zirvesinde sorduk. Neyiniz eksikse tamamlayalım. Akan kanı durdurun dedik. Neyiniz eksikse tamamlayalım anaların gözyaşı dursun dedik. Cevap yok. Gelip burada kendi ayıbını örtmek için CHP'ye hakaret etmeyi sonuna kadar kınıyoruz" dedi.

AK PARTİ'NİN BIRAKTIKLARI BAYRAKLARI TOPLATTI

Konuşmaların ardından kurdele kesimi Muradiyeli vatandaşlar tarafından yapıldı. Kurdele kesimi ardından salonu gezen CHP'li Özel, yerdeki Türk Bayraklarını görünce verdiği talimat ile gençlere bayrakları toplattırdı. AK Parti'nin toplu açılış töreni ardından yerlere atılan Türk Bayraklarını toplatan CHP'li Özel, beraberindekiler ile birlikte protokol tribününe çıktı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okuyan grup daha sonra dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa CHP'lilerden Alternatif Açılış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement