Manisa'da 15 Kişinin Öldüğü Trafik Kazası - Son Dakika
Yerel

Manisa'da 15 Kişinin Öldüğü Trafik Kazası

Manisa\'da 15 Kişinin Öldüğü Trafik Kazası

Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclisi, Gölmarmara ilçesindeki trafik kazasında hayatını kaybeden 15 tarım işçisinin ailesi ile yaralanan kişiye 10'ar bin lira yardım yapılması kararı aldı.

15.07.2015 18:04

Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclisi, Gölmarmara ilçesindeki trafik kazasında hayatını kaybeden 15 tarım işçisinin ailesi ile yaralanan kişiye 10'ar bin lira yardım yapılması kararı aldı.

Temmuz ayı toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Çökelek Mahallesi'nde yaşanan kaza sonucu 15 kişinin hayatını kaybettiğini hatırlatarak, en azından 10 bin lira yardım yaparak ailelere destek olmak istediklerini söyledi.

Ergün, ayrıca, Çökelek Mahallesi'nin taş döşemelerinin yapılması, mezarlıklarının düzenlenmesi çalışmalarının yapılacağını kaydetti.

Toplantıda oy birliğiyle Gölmarmara ilçesindeki trafik kazasında hayatını kaybeden 15 tarım işçisinin ailesi ile kazada yaralanan kişiye 10'ar bin lira yardım yapılması kararı alındı.

Ailelere destek olmak için Salihli Belediyesi'nin de 5 bin lira yardım kararı aldığını hatırlatan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ise "15 tarım işçimiz için mezarlarının yapılmasına başladık. Bu olayın atlatılmasını sağlamaya çalışıyoruz. Geriye kalanlara yardımlarımız devam ediyor. Ailelerimizin çocuklarının üniversite mezunu olan gençlere iş imkanı sağlamaya başladık. 3 kişiyi işe yerleştirdik" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa'da 15 Kişinin Öldüğü Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement