Manisa'da Kar 1.5 Saatte Hayatı Durdurdu - Son Dakika
Güncel

Manisa'da Kar 1.5 Saatte Hayatı Durdurdu

Manisa\'da Kar 1.5 Saatte Hayatı Durdurdu

Manisa'da birkaç gün önce yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı, kent merkezinde de başladı.

20.01.2016 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da birkaç gün önce yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı, kent merkezinde de başladı. Öğleden sonra tipiye dönen ve 1.5 sat süren kar, başta ulaşım olmak hayatı olumsuz etkiledi.

Manisa kent merkezinde öğleden sonra yağmaya başlayan kar, saat 15.00'te tipiye çevirdi. Hayatı zorlaştıran tipi, kenti beyaza bürüdü. Başta ulaşımı olumsuz etkileyen kar yüzünden İzmir- İstanbul yolunda Manisa'ya gelen 4 araç, Subuncubeli rampalarından inişte kaza yaptı. Manisa yönüne ulaşım 45 dakika kapandı. Ardından tekrar açılan araç trafiği, bu kez yoldaki buzlanmalar nedeniyle her iki yöne kapatıldı. İzmir'e ulaşım Menemen üzerinden sağlanmaya çalışıldı. Karayolları ekiplerinin 40 dakika süren tuzlama çalışması sonrası İzmir- İstanbul yolu tekrar açıldı. Ancak dorseli TIR'ların geçişlerine izin verilmedi. Dorseli TIR'lar, İzmir'e gidebilmeleri için Menemen yönünden yollarına devam etti.

BAZILARI KAR KEYFİ SÜRDÜ

Kente 1.5 saat etkili olan kar yağışı daha sonra durdu. Çocuklar, okulların bahçelerinde kar topu oynadı. Cumhuriyet Meydanı'nda bazı vatandaşlar, telefonlarına sarılıp hatıra fotoğrafları çekti. Bazıları da dikkatsizliğinin kurbanı olup düştü. Ayağa kalkıp yoluna devam edenlerin yanı sıra sağlık ekiplerinin müdahale ettikleri de oldu. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa'da Kar 1.5 Saatte Hayatı Durdurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement