Manisa'da "Paralel Yapı" Zanlıları Sağlık Kontrolünden Geçirildi - Son Dakika
3.Sayfa

Manisa'da "Paralel Yapı" Zanlıları Sağlık Kontrolünden Geçirildi

Manisa\'da "Paralel Yapı" Zanlıları Sağlık Kontrolünden Geçirildi

Manisa'da "Paralel Yapı" zanlıları sağlık kontrolünden geçirildi Manisa merkezli dört kentte düzenlenen "Paralel Devlet Yapılanması" ve "Fetullahçı Terör Örgütü" (FETÖ/PDY) operasyonunda gözaltına alınan zanlılar, bu sabah sağlık kontrolünden geçirildi.

03.02.2016 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da "Paralel Yapı" zanlıları sağlık kontrolünden geçirildi

Manisa merkezli dört kentte düzenlenen "Paralel Devlet Yapılanması" ve "Fetullahçı Terör Örgütü" (FETÖ/PDY) operasyonunda gözaltına alınan zanlılar, bu sabah sağlık kontrolünden geçirildi.

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen "FETÖ/PDY" soruşturmasında dün (Salı) sabah, Manisa merkezli Denizli, İzmir ve İstanbul'da düzenlenen operasyonda, haklarında yakalama kararı çıkartılan 21 kişiden 19'u gözaltına alındı. Zanlılardan birinin İstanbul, birinin İzmir ve ikisinin Denizli'de gözaltına alındığı halen Manisa'ya getirilmediği belirtildi. Manisa'da gözaltında bulunan T.T.K, Y.T. ve B.K.Ç. adlı kadınlar ile birlikte H.P., K.B., Y.I., T.G., M.D., A.A., A.F.Y., Y.Y., T.K., M.M., M.Ç. ve İ.S. bugün saat 05.00'te Manisa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Kontrollerin ardından zanlılar tekrar emniyete götürüldü. Daha önce kadın zanlılara kelepçe takması nedeniyle eleştirilen polisin bu kez zanlılara kelepçe takmadığı görüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Manisa'da 'Paralel Yapı' Zanlıları Sağlık Kontrolünden Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement