Manisa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Manisa'dan Kısa Kısa

Manisa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinde görev değişimi gerçekleşti.

05.01.2015 19:45

Manisa'da 2 yıl önce kurulan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevini yürüten Murat Türkyılmaz, görevini Ayhan Korkmaz'a devretti.

Devir teslim töreninde konuşan Türkyılmaz, görev süresince hem hastaların hem de çalışanların memnuniyetini gözetme gayretinde bulunduğubu ve Manisa'nın sağlığına değer kazandırmak için çalıştıklarını kaydetti.

Geçen süre içinde hastanelerde memnuniyet açısından büyük yol kat ettiklerini belirten Türkyılmaz, şöyle konuştu:

"Yoğun bakımlarımızı, diyaliz merkezlerimizi ve daha birçok sağlık birimimizi geliştirdik. Hastalarımızın sadece hastanelerde değil evde sağlık hizmetimizi yaygınlaştırarak evlerinde de yanlarında olduk. Hastanelerimizde yaptığımız düzenlemelerle içinde banyosu, tuvaleti olan nitelikli oda sayısını 2 katına çıkardık. Tıbbi cihaz bakımından önemli kazanımlarımız oldu. Her hastanemize diyabet merkezi, anne misafirhanesi ve gebe okulları açtık."

Manisa Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği görevini teslim alan Ayhan Korkmaz ise hizmetlerin kaldığı yerden devam edeceğini ve Manisa halkının sağlıktan duyduğu memnuniyeti arttırarak devam ettirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Sarıgöl'de MHP kongresi

Sarıgöl Belediye Düğün salonunda gerçekleştirilen ve tek liste ile yapılan MHP Sarıgöl İlçe Kongresinde Ali Çakır ilçe başkanlığına seçildi.

Toplam 228 delegenin katıldığı seçimde Ali Çakır Sarıgöl MHP İlçe Başkanlığına getirildi.

Kongre sonunda açıklama yapan Çakır,yönetim kurulunun yeni ve genç isimlerden oluştuğunu belirterek, partinin oylarını yükseltmek için çalışacaklarını kaydetti. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement