Manisa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Manisa'dan Kısa Kısa

Sarıgöl Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin yıllık olağan mali kongresi yapıldı.

24.01.2015 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıgöl Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin yıllık olağan mali kongresi, kooperatif toplantı salonunda yapıldı.

Kongreye Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği Başkanı Recep Çınar, ilçe kooperatif başkanları ile esnaflar katıldı.

Toplantıda konuşan Sarıgöl Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Aktaş, "Toplam 318 ortaklı kooperatifimiz, 2013 yılına göre 2014 yılında 4 milyon 747 bin liralık artışla 16 milyar 880 liraya ulaştı. Bu miktar esnafımıza dağıtılarak rahat bir nefes almalarını sağladı. Kooperatifimizin 2014 yılı net kazancı 71 bin liradır" dedi.

Kongrede 2014 yılı gelir ve gider ve faaliyet raporlarının okunması ardından yapılan oylamada mali bütçe oybirliğiyle kabul edildi.

- Avcılara "Avcı Eğitimi Kursu" belgeleri verildi

Saruhanlı Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan Avcı Eğitim Kursu'na katılan 43 kursiyere "Avcı Eğitimi" belgeleri verildi.

Belge dağıtım töreni ardından gazetecilere açıklamada bulunan Saruhanlı Avcılar ve Atıcılar Kulübü Başkanı Şevket Kurular, kursta Silah, Sağlık ve Av köpeği eğitimi ile 4915 sayılı kanunlara avcılık kanunu hakkında bilgiler verildiğini kaydetti.

Avlanma sertifikası olmadan avcılık yapmanın yasak olduğunu, talepler doğrultusunda tekrar Avcı Eğitimi Kursu açılacağını belirten Kurular, müracaat etmek isteyen avcıların kulübüne kayıt yaptırabileceklerini sözlerine ekledi. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement