Manisa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Manisa'dan Kısa Kısa

Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nin Akhisar Tütün Eksperliği ile Alaşehir Meslek Yüksekokulu'nda 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet törenleri gerçekleştirildi.

08.06.2015 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nin Akhisar Tütün Eksperliği ile Alaşehir Meslek Yüksekokulu'nda 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet törenleri gerçekleştirildi.

Manisa CBÜ Akhisar Tütün Eksperliği Yüksekokulu'nun 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında 37. dönem, Akhisar Meslek Yüksekokulu'nun 13. dönem öğrencileri mezuniyet heyecanı yaşadı.

Yerleşke bahçesinde verilen mezuniyet yemeği ardından, mezuniyet töreni Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Törende Akhisar Meslek Yüksekokulu 13.dönem birincisi Ümit Ertürk ve Tütün Eksperliği Yüksekokul 37.dönem birincisi Bahriye Akdemir, 2014-2015 Eğitim-Öğretim Dönemi mezunları adına birer konuşma yaparak okul kütüklerine isimlerini çaktılar.

Alaşehir Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Şenay Aydın, mezunlara seslenerek; çağdaş bir üniversite ortamında meslek eğitimini ve öğretimini başarıyla sürdürmelerinin, kendilerine ve ülkemize yararlı bir insan olarak yetişmelerinin yüksekokulumuzun en önemli hedefi olduğunu kaydetti.

Törende konuşan Manisa CBÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, mezun olan 232 öğrenciyi tebrik ettiğini belirterek başarı dileklerini iletti.

Yapılan konuşmaların ardından ilk üç dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Tören kendi programlarını birincilikle bitiren mezunların ödüllerinin ve diğer mezunların mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından, kep atma ile sona erdi.

Ev kadınları Kur'an-ı Kerim öğrendi

Okuma yazma bilmeyen yaşları 35 ile 60 arasındaki 18 kadın, Kur'an-ı Kerim okumayı öğrendi.

Adnan Menderes Mahallesi'nde yaşayan okuma yazma bilmeyen 18 kadın, El Aksa Cami'nde sınıf olarak ayrılan bölümde yaklaşık 7 ayda hatim indirdi.

Kursun en yaşlı öğrencisi 60 yaşındaki Hakime Tüzüner, "Hocamızdan Allah razı olsun okumamız yazmamız yoktu ama bizlere Kur'an öğretti. Allah'a çok şükür şimdi rahatlıkla okuyoruz" şeklinde konuştu.

Kurstan çok önemli bilgiler öğrendiklerini ifade eden öğrenci Serap Tüzüner'de (38), "Burada çok güzel şeyler öğrendik. Bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Hocamızın sayesinde hatim indirdik" diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement