Manisa Müftülüğü'nden Somalı Şehit Ailelerine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Manisa Müftülüğü'nden Somalı Şehit Ailelerine Ziyaret

Manisa Müftülüğü\'nden Somalı Şehit Ailelerine Ziyaret

Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan, Soma İlçe Müftüsü Mehmet Karatuğ ile birlikte maden kazasında şehit olan işçilerin ailelerini ziyaret ediyor.

19.06.2014 21:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan, Soma İlçe Müftüsü Mehmet Karatuğ ile birlikte maden kazasında şehit olan işçilerin ailelerini ziyaret ediyor. Cihan, "Ailelerin durum tespitini yaparak psikolojik desteğe mi ihtiyacı var, maddi desteğe mi, yoksa başka türlü desteğe mi ihtiyacı var, bunu belirleyerek rapor haline getireceğiz" dedi.

Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan, Soma İlçe Müftülüğü'nde yaptığı açıklamada, Savaştepe'de 32 maden işçisinin ailesine ziyaret gerçekleştirdiklerini kaydetti. Bugün de 4 ekiple birlikte Soma'daki 80 aile ile görüşerek gıda yardımı yapacaklarını kaydeden Cihan, "Ziyaretlerde her aile için bir form dolduruyoruz. Bu form ile ailenin durum tespitini yapalım, her yönüyle, psikolojik desteğe mi ihtiyacı var, maddi desteğe mi, yoksa başka türlü desteğe mi ihtiyacı var, bunu belirleyelim istiyoruz. Sonra da rapor haline getireceğiz. Bizim yaptığımız programların birileri tarafından bilinip bilinmemesiyle ilgilenmiyoruz, dini ve insani olarak sorumluluğumuz olduğunu düşünüyor, bunun gereğini yapıyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Manisa Müftülüğü'nden Somalı Şehit Ailelerine Ziyaret - Son Dakika


Advertisement