Manisa Süt Birliği Başkanı Ulvi Murat Tunca Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Manisa Süt Birliği Başkanı Ulvi Murat Tunca Açıklaması

Manisa Süt Birliği Başkanı Ulvi Murat Tunca Açıklaması

Manisa Süt Birliği Başkanı Ulvi Murat Tunca, Miraç Kandili’nde Manisa merkez ve 17 ilçenin merkez camilerinde 6 bin 250 adet pastörize sütün yetişkinlere ve çocuklara dağıtımının yaptıklarını belirtti.

26.05.2014 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Süt Birliği Başkanı Ulvi Murat Tunca, Miraç Kandili'nde Manisa merkez ve 17 ilçenin merkez camilerinde 6 bin 250 adet pastörize sütün yetişkinlere ve çocuklara dağıtımının yaptıklarını belirtti.

Manisa Süt Birliği Başkanı Ulvi Murat Tunca, okullarda öğrencilere dağıtırılarak süt içme alışkanlığı kazandırılması projesine destek verdiklerini belirterek "Manisa Süt Birliği olarak bu yıl Miraç Kandili'nde Manisa ve 17 ilçenin merkez camilerindeki vatandaşlara 6 bin 250 adet pastörize süt dağıtımı yaptık. Amacımız, "Büyükler süt içsin, çocuklar özensin" kampanyası ile önce büyüklerin süt içme alışkanlıklarını Manisa'dan başlatmak ve daha sonra Türkiye geneline yaymaktır. Evlerde büyükler süt içme alışkanlığını başlarsa, çocuklar da görerek süt içmeyi özenirler. Manisa'da üç, Soma'da iki, diğer ilçelerde de merkez camilerimizde süt dağıtımı yaparak büyüklerin süt içme alışkanlıklarını başlamaları için düğmeye bastık" dedi. Sarıgöl İlçe Müftüsü Mustafa Akkurt, Miraç Kandili'nde namaz ve mevlit sonrası süt dağıtımının yararlı olduğunu dile getirerek "Süt insan sağlığı için çok yararlı bir üründür. Süt içme alışkanlığı yaygınlaşmalıdır" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa Süt Birliği Başkanı Ulvi Murat Tunca Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement