Manisa Tso'ya Tebrik Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Manisa Tso'ya Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

Manisa Tso\'ya Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni oluşan Yönetim Kurulu'na tebrik ziyaretleri sürüyor.

22.05.2013 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni oluşan Yönetim Kurulu'na tebrik ziyaretleri sürüyor.

Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Pakdemirli ve Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Süheyla Sürücüoğlu, Prof.Dr. Ali Çelik ve Prof.Dr.Erdoğan Özkaya ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Hasan Geriter, Başkan Vekili Sabri Toker, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Akgül ve Genel Sekreter Önder Savcı Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kuruluna tebrik ziyaretinde bulundular.

Günün ilk ziyaretinde Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, Meclis Başkanı Hayati Dulman, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Bankoğlu ve Bora Çaylan ile bir araya gelen CBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli yeni dönemde başarı dileklerini iletti.

Teknopark konusunda Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ile bir noktaya kadar geldiklerini belirten Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, "Odamız ile uyum içerisinde güzel çalışmalara imza attık. Bundan sonra da aynı uyumla çalışmalarımız sürecek. Sayın Başkanımız Bülent Koşmaz'ı ve yeni oluşan yönetimini tebrik etmek için geldik. Kendisine görevinde başarılar diliyorum. Aynı zaman meclis başkanlığına seçilen dostumuz,

Hayati beye de bu vesile ile teşekkürlerimizi iletmek isteriz. Üniversite olarak odamızla güzel birlikte çalışmalarımız var. Teknopark çalışmasında birlikte bir noktaya kadar geldik. İnşallah bundan sonra da birlikte güzel çalışmalara imza atarız" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, "Sayın hocam ve hocalarımız bizleri ziyaret etmekle onurlandırdınız. Teşekkür ediyoruz. Manisa'mızın kültür hayatında, eğitim hayatın da çok büyük katkıları olan Celal Bayar Üniversitesi gerçekten de göz bebeğimiz oldu. Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinden biri oldu. Biz kendi alanımızda özellikle ilgili fakültelerle işbirliği yaparak geçmiş dönemlerde gayet faydalı çalışmalar yaptık. Birlikte projeler gerçekleştirdik. Tabi ki önümüzdeki dönem içerisinde çok daha farklı şeyler yapmak istiyoruz. Manisa ve ülke ekonomisi açısından çok önemli olan teknopark konusuna bizde sizler gibi önem veriyoruz. Bu konuda üzerimize düşenleri yerine getireceğimizi belirtmek istiyorum. Daha farklı konularda da işbirliği içinde olacağız. Ziyaretinizden dolayı sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Günün ikinci ziyaretinde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Hasan Geriter, Başkan Vekili Sabri Toker, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Akgül ve Genel Sekreter Önder Savcı Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, Meclis Başkanı Hayati Dulman ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bankoğlu ile bir ara geldiler.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Hasan Geriter, yeni oluşan Manisa TSO yönetimine başarılar diledi. Manisa'da kurumlar arasında birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunu vurgulayan Geriter, "Bizler odamız ile her zaman iş birliği içinde olmaya hazırız. Manisa'mıza birlikte hizmet etmenin önemini biliyoruz. Geçmişte yapmış olduğumuz uyumlu çalışmaların yeni dönemde de süreceğini inancım tam. Sayın Koşmaz ve ekibine yeni dönemde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, "Esnafımız ekonomimizin can damarı. Esnafın sıkıntısı hepimizin sıkıntısı. Son olarak yaptığımız Alışveriş Şöleni'nde esnafımızın durgun giden işlerine bir nebze olsun katkı sağladığımızı düşünüyoruz. İlk kez düzenlenmesine rağmen şölenimizde hedeflediğimiz ciroların çok üzerine çıktık. Bu da bizlerin ne kadar doğru bir iş yaptığının bir göstergesi oldu. Ben nazik ziyaretten ötürü sizlere şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa Tso'ya Tebrik Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement