Manisaspor'da Kongre Günü - Son Dakika
Güncel

Manisaspor'da Kongre Günü

Manisaspor\'da Kongre Günü

Manisaspor'un 18 Mayıs'ta çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen kongresi yarın yapılacak.

24.06.2016 15:19

Manisaspor'un 18 Mayıs'ta çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen kongresi yarın yapılacak.

Siyah beyazlı camia, Küçük Sanayi Sitesi Esnaf Kefalet Tesisleri'nde saat 14.00'te başlayacak genel kurulda yeni yönetimini seçmek için sandık başına gidecek. Geçen hafta yaşanan olayların yarınki toplantıya yansımasından endişe eden Manisa Emniyeti, salon ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alacak. Polis, Akhisar'da görülen Soma Davası'nda olduğu gibi çift bariyer sistemi uygulayacak, protokol ve basın mensupları ile genel kurul üyeleri dışında hiç kimse salona 500 metreden fazla yaklaşamayacak.

İlk toplantıda imzaya açılan hazirun listesinde yer alan 626 üyenin oy kullanacağı genel kurulda mevcut Başkan Abdullah Mergen'in yanı sıra, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün desteklediği Mevlüt Aktan'ın listeleri yarışacak. İki yıl önce yola çıktığı ekibinden bugüne kadar çok sayıda fire veren Başkan Mergen'in yeni dönemde kadrosunu büyük ölçüde yenilemesi bekleniyor. "Kulübe siyaset sokmayacağım" açıklamasıyla dikkat çeken iş adamı Mevlüt Aktan'ın listesinde ise eski Başkan Emre Hasgör'ün yanı sıra eski yönetici Hakan Kadayıfçılar ile belediyeye yakın isimlerin yer aldığı  öğrenildi.

MERGEN: "HEDEFE SÜPER LİG"

Manisaspor'un yarın yapılacak kongre öncesi aday olmayacağı yolundaki iddiaları yalanlayan Başkan Abdullah Mergen, "Hedefim bir dönem daha görev yaparak bu takımı Süper Lig'e çıkarmak" dedi. Adaylıktan çekilmesinin söz konusu olmadığını söyleyen Başkan Mergen, "Ben ve arkadaşlarım hem kongre hem de kongre sonrası için harıl harıl çalışıyoruz. Genel kurulun iki adayla yapılması çok doğal. Bu tablo kulübün dinamizmini gösterir. Tek dileğim kongrenin Manisaspor'a yaraşır bir olgunluk içinde yapılması" diye konuştu.

AKTAN: "BORÇLAR ÖDENECEK"

Muhalefetin başkan adayı Mevlüt Aktan, göreve gelmeleri halinde ilk iş olarak borçları ödeyip transferin önünü açacaklarını söyledi. Mevcut futbolcuların alacakları için ödeme planı hazırlayıp personel maaşlarını bayramdan önce dağıtacaklarını dile getiren Aktan, kulübün en büyük kabusu olan Makukula'ya toplam 3.5 milyon Euro borçla ilişkin FIFA'daki dosyayı da çözüme kavuşturmak istediğini belirtti.

- Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor'da Kongre Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement