Yavaş: Gökçek Bana Oy Verin Diyemiyor AKP'ye Oy Verin Diyor - Son Dakika
Güncel

Yavaş: Gökçek Bana Oy Verin Diyemiyor AKP'ye Oy Verin Diyor

Yavaş: Gökçek Bana Oy Verin Diyemiyor AKP\'ye Oy Verin Diyor

CHP Ankara Başkan Adayı Yavaş GGYD'nin düzenlediği toplantıda "Melih Bey çıkıp da bana oy verin diyemiyor AKP'ye oy verin diyor" dedi.

28.02.2014 10:14  Güncelleme: 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Mansur Yavaş eşi Nursen Yavaş ile birlikte katıldığı Genç Girişim ve Yönetişim Derneği'nin düzenlediği toplantıda "Melih Bey çıkıp da bana oy verin diyemiyor AKP'ye oy verin diyor. Ben yapacağım hizmetler için oy istiyorum" dedi.

Mansur Yavaş eşi Nursen Yavaş ile birlikte, Genç Girişim ve Yönetişim Derneği'nin düzenlediği toplantıya katıldı. Genç girişimcilerin sorularını cevaplandıran Yavaş, "Belediyecilik deneyimimden ve 2009 seçimlerindeki üslubumdan dolayı oy versin vermesin herkesin gösterdiği teveccühten dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Bundan daha büyük bir makam tanımıyorum" dedi.

"ANKARA'NIN HER SORUNU BİTTİD DE İŞ SİYASETE Mİ KALDI?"

Ankara'da en büyük problemin yönetim anlayışı olduğunu belirten Yavaş, "Belediye başkanı, seçildiğinde rozetini çıkararak herkesin başkanı olmalı. Kimseyi ötekileştirmemeli. Siyaset yapmak isteseydim CHP'den, AKP'den ya da MHP'den milletvekili olurdum. Belediye başkanının öncelikli işi hizmettir. Ankara'nın her sorunu bitti de iş siyasete mi kaldı?" diye konuştu.

"MELİH BEY ÇIKIPTA BAN OY VERİN DİYEMİYOR AK PARTİ'YE OY VERİN DİYOR"

"Yerel seçimler hükümetle muhalefet arasında mı geçecek?" sorusuna Yavaş, "31 Mart sabahı uyandığımızda hepimiz bir şey göreceğiz, Ankara'da Melih Gökçek yönetimi devam mı ediyor yoksa Mansur Yavaş yönetimi mi gelecek. Bu iki kere iki dört. Melih Bey çıkıp da bana oy verin diyemiyor AKP'ye oy verin diyor. Ben yapacağım hizmetler için oy istiyorum. Ankaralıların, 31 Mart'tan itibaren Ankara'da gerçekten huzur bulacakları bir yönetime, keyif alacakları bir kente kavuşmak istiyorlarsa bana oy vereceklerine inanıyorum" cevabını verdi.

"ANKARA'NIN İSTİHDAM KAPILARINA İHTİYACI VAR"

Ankara'nın sorunlarıyla yakından ilgilenen genç girişimcilere güvendiğini belirten Yavaş, kentsel projelerin hayata geçirilmesinde ortak akılla hareket edilmesi gerektiğini savundu. Yetkiyi tek başınıza kullanırsanız, kimseye sormazsanız hata yaptığınızda Türkiye'ye mal olacak zararların ortaya çıkacağını vurgulayan Yavaş, "İş birliği yaparsanız doğru yolu bulursunuz. İş birliği yapmazsanız Ankara'nın paralarını boşa harcarsınız. Kentin geleceğini ilgilendiren her yatırımı, projeyi sizlerle birlikte yapacağız. Ankara'nın kent kapısından önce istihdam kapılarına ihtiyacı var" şeklinde konuştu.

"SİYASET KİRLİ YAPILIYOR"

Ankara'da seçimin adil olmadığının altını çizen Yavaş, "Televizyonlarda Ankara'da yapılan yolların, TEMA Park'ın falan reklamları yayınlanıyor. Siyasi reklam yapmak yasak. Bunu belediye yapınca siyasi olmuyor mu? Yol kenarında asılan afişlerin hepsi yasak. Siyaset kirli yapılıyor. ODTÜ köprüsünün altına pankart asmışlar "Mansur Yavaş gelecek bu yolu kapatacak' diye. Altına da CHP Gençlik Kolları yazmışlar. Kim inanır bilmiyorum. Herhalde Kadir İnanır. Huzurunuz da söylüyorum ne sağa doğru ne sola doğru, dost doğru hizmet edeceğim" diye konuştu.

"TURİZM POTANSİYELİNİ ORTAYA ÇIKARACAĞIZ"

Seçim projelerini de anlatan Yavaş, "Organize sanayi ve sanayici işadamlarını çalışma hayatına teşvik etmek için her türlü tedbiri alacağız. Turizm potansiyelini ortaya çıkaracağız. Anadolu Kültür Bahçesi adı altında, 81 ilin kültürünün yansıtıldığı alan planlıyoruz. Ankara'da termal turizmi ön plana çıkaracağız. Kale, Çıkrıkçılar Yokuşu, Hamamönü, Samanpazarı, Ulus civarını birleştirerek eski kent merkezini ortaya çıkaracağız. Böylece Ankara'ya turist gelecek" dedi. Genç Girişim ve Yönetişim Derneği Başkanı Nezih Allıoğlu, katılımlarından dolayı Mansur Yavaş'a plaket takdim etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Yavaş: Gökçek Bana Oy Verin Diyemiyor AKP'ye Oy Verin Diyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement