Mansuroğlu'na Coşkulu Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Mansuroğlu'na Coşkulu Ziyaret

Mansuroğlu\'na Coşkulu Ziyaret

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın seçim çalışmaları kapsamındaki bu seferki durağı Mansuroğlu Mahallesi oldu.

10.03.2014 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın seçim çalışmaları kapsamındaki bu seferki durağı Mansuroğlu Mahallesi oldu. Vatandaş ve esnafı ziyaret ederek, kadınlara karanfil dağıtan başkan Karabağ, vatandaşların büyük destek ve yoğun sevgi gösterileriyle karşılandı.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçenin dört bir yanında yaptığı ziyaretlerde büyük sevgi gösterileri ve tezahüratlarla karşılanıyor. Yüzlerce CHP'li ve ilçe sakinlerinin katıldığı etkinliklerde başkan Karabağ, tek tek vatandaşın elini sıkarak, sorun, sıkıntı ve önerilerini de dinleyip, çözümler sunuyor. Bu çerçevede ilçenin 23 mahallesinde çalışmalarını sürdüren Karabağ, Mansuroğlu mahalle sakinlerini ve esnafını ziyaret etti. CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper'in de katıldığı ziyarette Karabağ, beraberindeki heyet ile birlikte Mansuroğlu'nda bir de seçim ofisi açarak, tüm seçim ofislerinin kurulmasında emeği geçen gönüllü vatandaşlara teşekkür etti.

"SANDIĞA GÖMECEĞİZ"

Mansuroğlu Mahallesinin beş yıl önce Bornova'dan Bayraklı'ya bağlanmak istemediğini ancak sonrasında Mansuroğlu civarında yaşayan bir çok mahalle sakinlerinin Bayraklı sınırları içinde yer almak için çaba sarfettiğini belirten başkan Karabağ, "Sizlerle gurur duyuyorum. 2009 seçimlerinde olduğu gibi Osmangazi, Manavkuyu ve Mansuroğlu bölgesi seçimin önemli bölgelerinden oldu bu seçimde de önce sandıklarımıza sahip çıkarak, sonra da ayakkabı kutularına para dolduranları sandığa gömerek görevimizi yapacağız. Sizlerin başkanı olmaktan onur duyuyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mansuroğlu'na Coşkulu Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement