Manyas-bandırma Güzergahında Araçlar Yenilendi - Son Dakika
Yerel

Manyas-bandırma Güzergahında Araçlar Yenilendi

Manyas-bandırma Güzergahında Araçlar Yenilendi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Dairesi Başkanlığının uygulaması kapsamında Manyas-Bandırma arası yolcu taşımacılığı yapan güzergahtaki tüm araçlar yenilendi.

01.12.2015 16:53

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Dairesi Başkanlığının uygulaması kapsamında Manyas- Bandırma arası yolcu taşımacılığı yapan güzergahtaki tüm araçlar yenilendi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığının yönergesi doğrultusunda yolcu taşımacılığı yapan il genelindeki tüm araçlara BALKART sistemi kuruluyor. Bu kapsamda Manyas - Bandırma güzergahı arasındaki araçlara 10 bin TL değerindeki BALKART sistemi cihazlarından takıldı. Konu ile ilgili olarak bilgi veren GÖL-KOOP Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Koman, "Bandırma güzergahında yolcu taşımacılığı yapan tüm araçlarıfabrika çıkışı yenilendi. Bunun için ise yolcu taşımacılığı yapan kooperatif üyelerine ait 25 aracın beher araç başına yüzde 4 hisse ile 750 bin liralık kuruluş öz sermayesi ile Limited Şirketi kuruldu" dedi.

Güzergah üzerinde Aksakal, Doğa, Karaçalılık mahallelerinin de bulunduğunu söyleyen Koman, yeni alınan araçların on tanesinin 15+1 dört tanesinin ise 25+1 yolcu kapasiteli olduğunu belirterek, "Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Dairesi Başkanlığının yönergesi gereği araçlarımızda para değil BALKART'lar geçerli olacak. İlçemizin belirli noktalarında BALKART satışı ve lira yüklemesi yapılacak. Bizde GÖL-KOOP olarak uygulamayı 1 Aralık tarihi itibarı ile başlatıyoruz. Artık şahıs aracı yok, şirketin aracı var, elde edilen kar ve zararda hisse oranına göre pay edilecek" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manyas-bandırma Güzergahında Araçlar Yenilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement