Manyas'ta Ayçiçeği Önalım Fiyatları Açıklandı - Son Dakika
Yerel

Manyas'ta Ayçiçeği Önalım Fiyatları Açıklandı

Manyas\'ta Ayçiçeği Önalım Fiyatları Açıklandı

Balıkesir’in Manyas Yağlı Tohumlar Kooperatifi Başkanı Sadettin Kalpakçı, ayçiçeği önalım fiyatları ile ilgili açıklama yaptı.

25.08.2015 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Manyas Yağlı Tohumlar Kooperatifi Başkanı Sadettin Kalpakçı, ayçiçeği önalım fiyatları ile ilgili açıklama yaptı.

Yağlı Tohumlar Kooperatifi Başkanı Sadettin Kalpakçı, yaptığı açıklamada, Trakya Birlik Yönetim Kurulu'nun 2015/2016 kampanya döneminde ayçiçeği önalım fiyatı olarak yüzde 40 standart yağ oranlı ayçiçeği için 1.475 TL/Ton, yüzde 45 yağ oranlı ayçiçeği için 1.586 TL/Ton, yüzde 50 yağ oranlı ayçiçeği için ise 1.696 TL/Ton olarak belirlendiğini söyledi. Manyas Yağlı Tohumlar Kooperatifi Başkanı Sadettin Kalpakçı, açıklamasında, "Bu yıl Manyas genelinde ayçiçeği ekim alanında beş bin dekarlık bir artış var. Buna paralel olarak 270 ortağımız bize 2 bin 800 ton ayçiçeği teslim edeceğinin taahhüdünü verdi. Geçtiğimiz yıl kampanya döneminde 2 bin 500 ton ayçiçeği alımı gerçekleştirmiştik. Ben ön alım fiyatlarının ayçiçeği üreticimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manyas'ta Ayçiçeği Önalım Fiyatları Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement