Manyas'ta Toplu Mezuniyet Töreni - Son Dakika
Yerel

Manyas'ta Toplu Mezuniyet Töreni

Manyas\'ta Toplu Mezuniyet Töreni

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesi dolayısı ile Balıkesir’in Manyas ilçesinde ortaokul ve liseyi bitiren öğrenciler için toplu mezuniyet töreni yapıldı.

12.06.2015 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesi dolayısı ile Balıkesir'in Manyas ilçesinde ortaokul ve liseyi bitiren öğrenciler için toplu mezuniyet töreni yapıldı.

İlçe stadında yapılan mezuniyet töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Tören mehteran takımının gösterileri ile devam etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Demir, yaptığı konuşmada, eğitimde her geçen gün başarılı bir grafik çizdiklerine vurgu yaptıktan sonra, okul birincileri, Atatürk Ortaokulu'ndan Gülfidan Özcan, Akçaova Ortaokulu'ndan Gökhan Ayyıldız, Kızıksa Ortaokulu'ndan Çağla Özden, Manyas Anadolu Lisesi'nden Selin Pektaş, Genel liseden Canan Köksal, Adnan Hunca ÇP Anadolu Lisesi'nden Özgenur Orhan, Salur ÇPAL'den Melisa Kavak yaş kütüğüne birincilik plaketlerini çaktılar. Okul birincilerine belgelerini, Manyas Kaymakamı Mehmet Erdem verirken, Haydar Adnan Hunca ÇPL Anadolu Lisesi'nin daveti üzerine gelen Hunca Life Genel Müdürü Gülben Pehlivan'da birinci gelen öğrencilere şirketin ürünlerinden oluşan hediye paketi verdi. Daha sonra, her okulun ayrı ayrı yönetici ve öğretmenleri sahneye çıkarak mezuniyet belgelerini aldılar. Bandırma Sanat Merkezi Kafkas ekibinin folklor gösterileri ile devam eden program, Manyas Müftülüğü Vaizi Burhan Oral'ın toplu duası ve son olarak ta ortaokul ve liseden mezun olan yaklaşık 350 öğrencinin toplu olarak kep atması ile sona erdi. Mezuniyet törenine İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İsmet Kürşat Karademir, Belediye Başkanı Tancan Barçin, Cumhuriyet Savcısı Mustafa Salih Keser, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manyas'ta Toplu Mezuniyet Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement