Mardin-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mardin'de İftara Katıldı - Son Dakika
Güncel

Mardin-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mardin'de İftara Katıldı

Mardin-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mardin\'de İftara Katıldı

Bakan Kaya, Midyat'ta bombalı saldırıya uğrayan Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti(ek)MARDİN'DE İFTARA KATILDIAile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Midyat'taki programının ardından gittiği Mardin'de Vali Mustafa Yaman'ı makamında ziyaret etti.

12.06.2016 02:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Kaya, Midyat'ta bombalı saldırıya uğrayan Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti(ek)

MARDİN'DE İFTARA KATILDI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Midyat'taki programının ardından gittiği Mardin'de Vali Mustafa Yaman'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Bakan Kaya Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlenen saldırıda Şehitlere rahmet, yaralılarada acil şifalar diledi. Milletçe birlik ve beraberlik içerisinde terörü sonladırmak istediklerini belirten Kaya, "Devletimiz bütün imkanları ile yaraları sarmak için vatandaşımızın yanındadır. Valiliğimiz de bu işlerin takipçisi olacak. Biz de bakanlığımız olarak bu yaraları sarmak için buradayız. Vatandaşlarımızı, polislerimizi ziyaret etik. 6 şehidimiz var. Allah'tan rahmet diliyoruz. 50'ye yakında yaralımız var. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Allah, inşallah böyle olayları yaşatmasın bize. Hep birlikte, milletçe birlik ve beraberlik içerisinde terör belasını sonlandıracağız inşallah" diye konuştu.

Valilik ziyaretinden sonra beraberindekilerle birlikte AK Parti Mardin İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Bakan Kaya, AK Parti İl Başkanı Ali Dündar ve partililerle buluştu. Basına kapalı gerçekleşen ziyarette sonra sevgi evlerinde kalan çocuklarla bir araya gelen Kaya,terör mağduru aileleri de ziyaret etti.

Bakan Kaya, AK Partili Yeşilli Belediyesi tarafından bu yıl 12'incisi düzenlenen geleneksel Yeşilli Kiraz Festivali'nde 2 bin vatandaşın katıldığı iftar programına da katıldı.

Festivalde kısa bir konuşma yapan Bakan Kaya, "Gönül isterdik ki buraya çok güzel sebeplerle gelelim. Fakat biz bugün devlet olarak, hükümet olarak bakan olarak, Mardin Midyat'ta saldırıya uğrayan polis merkezimizi ziyaret etmeye oradaki vatandaşlara dokunmaya geldik. ve sizin de burada iftar yaptığınızı duyduk. Sizin de sofranızı paylaşmaya geldik. Hepinizi sevgi saygı ve selametle selamlıyorum. Ramazan'ınız mübarek olsun. Rabbim bu hainlere fırsat vermesin. Bir olaylar bir daha yaşanmasın. Bu güzel Mardin'imizde hep güzel vesilelerle buluşalım inşallah. Allah'a emanet olun"dedi.

Konuşmasında sonra Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, Kaya'ya Mardin yöresinde salonlarda kullanılan el yapımı büyük boy bakır bir semaver takımını Vali ve milletvekilleri ile birlikte ediye etti. Bakan Kaya iftar programından sonra özel harekat polis merkezini basına kapalı bir şekilde ziyaret ettikten sonra Mardin'den ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mardin-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mardin'de İftara Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement