Mardin'de Öldürülen 2 Kişi Bacanak Çıktı - Son Dakika
Güncel

Mardin'de Öldürülen 2 Kişi Bacanak Çıktı

Mardin'de öldürülen Suudi Arabistanlı Fehad İbrahim Elduveric ile Suriyeli Abdullah Muhammed Latif'in bacanak olduğu ortaya çıktı.

13.10.2014 19:06  Güncelleme: 08:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'de IŞİD'in Kobani'ye saldırıları sonrası çıkan olaylarda öldürülen Suudi Arabistanlı Fehad İbrahim Elduveric (45) ile Suriyeli Abdullah Muhammed Latif'in (43) bacanak oldukları ortaya çıktı.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 8 Ekim'de göstericilerle yapılan kimlik kontrolünün ardından öldürülen Suudi Arabistanlı Fehad İbrahim Elduveric (45) ile Suriyeli Abdullah Muhammed Latif'in (43) bacanak oldukları öğrenildi. Suriyeli Abdullah Muhammed Latif'in cenazesi Mardin'de defnedilirken Fehad İbrahim Elduveric'in cenazesi ise memleketi Suudi Arabistan'a gönderildi.

BAYRAM ZİYARETİNE GELMİŞTİ

Suudi Arabistanlı Elduveric'in Kızıltepe'de ikamet eden ve inşaatlarda işçi olarak çalışan eşinin ağabeyi Muhammed İbrahim'in evine bayram ziyaretine gelmişti. Çevresinde Sıla-i Rahim ziyaretlerine çok önem veren biri olarak tanınan Elduveric, Mardin'den dönerken Kızıltepe'de manavlık yapan ve sonradan bacağını olduğu öğrenilen Suriyeli Abdullah Muhammed Latif ile birlikte aracından indirildi. Elduveric ve Latif vahşi bir şekilde öldürüldükten sonra üzerlerinde tüm eşyalarının alındığı öğrenildi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mardin'de Öldürülen 2 Kişi Bacanak Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement